Varit på arbetsintervju.

Hoppas verkligen att det gick bra för mig idag. Jag behöver jobbet.. Eller i alla fall pengarna.
Hon som intervjua mig var en väldigt trevlig tjej och hon höll med mig på många pungter, så jag hoppas hon ger god rekomenation om mig.
Jobbet är ett lagerarbete, arbetsuppgifterna är dom samma som dom jag gjorde nu i somras på Rockhammar.

Annars har dagen varit lugn och inte min dag riktigt.. Mycket som saktade ner mig etc..
Imorgon hoppas jag att jag har energi att städa.. Jag vill ha det fint här hemma.

Ne, sovdags, jag är trött...
Natti natti!

Denna dagen har jag döpt till "bläig"...

Idag är en dag då jag bara suckar och gnuggar mig i ögonen.. Jag är rent ut sagt skitseg och orkar knappt någonting... Sitter med firmapapperna och sorterar.. Det är lagom stimulans en dag som denna.. Fast till och med det är jobbigt..
Jag börjar fundera på fall det är höstdepritionen som har trängt sig på hos mig.. För nog tusan kommer hösten nu alltid! ='( Jag hatar höst och vinter, jag röstar för att alltid ha vår och sommar!! Blä för att det blir kallare, mörkare, att tillslut alla löv försvinner från träden, dom mysiga fåglarna flyttar till varmare länder och man måste alltid klä på sig en massa kläder och ändå frysa...
Igår kväll ville jag bara gå i ide..

Idag fick jag mig en riktig chock.. Som du vet så ska min syster snart ha en liten bebis.. Jag fick en bild på hur hon ser ut just nu.. Vill ni se?? Jag bara gapade när jag fick se den gigantiska magen som hon släpar runt på, inte undra på att hon känner sig som en flodhäst.. ;-)
image45


Igår gjorde jag klart min fina rabatt! Jag blev så himlans nöjd så du anar inte! Då hade jag energi allt.. Vart har den tagit vägen idag???
Snart är jag i alla fall klar med juni månads bokföring.. weeha.. Jag vill hellre sooova!
Ne.. Nu ska jag fortsätta i min sengångarfart. Få se hur mycket jag hinner idag...
Här nedan är min fina rabatt i alla fall. :-)

image46

Vaknade ganska tidigt idag.

Kom i säng vid 2 inatt och vaknade bra precis kl 9. Då var jag duktig. ;-)
Offe sover eftersom han jobbat natt så jag tänkte bege mig ut för jag änner mig så låst när jag går här inne och inte kan göra någonting eftersom jag kan väcka honom då.. Då är det bättre att gå ut.
Tänkte fortsätta med min fina rabatt, hoppas bara att det blir fint nu. :-)
Här hemma ser det ut som en svinstia... *tittar mig omkring och suckar*
Kanske ska ta ett ryck ikväll? Det skulle minst sagt behövas.
Ne, nu ska jag bege mig ut så jag får någonting att göra! 

Igår skedde det!! Weeeeha

Klas var här med grävmaskin och lastbil. Vi blev av med jord- och grushögar som legat här sen förra hösten. Jag är så lycklig! Vad fint det blev! Han hjälpte mig även att bli av med en ful nyponbuske vi haft i trädgården och satte dit en fin jasminbuske om tyvärr tidigare fått stått och skämts i ett hörn bakom huset.
Så nu fick jag full inspiration för att plocka och fixa här ute. Men är det inte typiskt då, jo nu mår jag inte riktigt bra och orkar inte plocka.... :-( f*n
Jag vet inte vad det är för fel på mig.. Jag mår illa och har ont i huvudet. Känner mig allmänt blä.
Så jag småplockar, och sen måste jag gå och vila en stund.. Så har det varit hela dagen och jag är så less.. Har nyss varit ute och rensat ogräs och högt gräs. Nu känns det som om jag ska kräkas och huvudet dunkar.. *suck*
Jag är i alla fall väldans glad att Klas var här igår och grävde, vilken skillnad!

Usch.. Tittade precis upp på klockan och fick se att hon är efter 15.. Och jag har inte gjort ett jota idag känns det som. :-( Jag som vill plocka och få en fin trädgård nu...
Jaja, jag får väl gilla läget och lägga mig en stund för att vila.. Varmt är det ute med, så man nästan vill tuppa av när man mår som jag gör... Bläää
Idag är en grinig dag känner jag... Trist, för jag vill vara pigg och glad.


Tilda och jag gosar på en filt i gräset, och hon ska pussas såklart...
image42

Titta, bildbevis, Klas har varit här! :-)
image43



-    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -

Uppdatering

Mot kvällningen började jag känna mig bättre så jag gick ut och började gäva för min rabatt som jag ska göra. Den blev nääästan fördiggrävd.. Men sen kände jag att jag fick ont i huvudet och blev trött så då får man lyssna på kroppen och sluta..
Men uj vad fint det kommer att bli!
Nu sitter jag och pratar med min kära kusin på msn. Tänk att vi hittade tillbaka till varandra, uj vad jag är glad att jag skickade det där mailet för två år sen!
Ville bara skriva och tala om det där med rabatten för jag blev så glad att jag orkade.. Hihi!
Åhå, nu hittade jag Hallogoodbye med Here in your arms, den låten är ju mer än toppen!

Äh.. Nu börjar jag tappa grejer att skriva så det är dags att sluta..

Åkt mycket bil idag..

Tilda och jag har varit några mil ovanför Falun idag. Hämtade ett dass som vi ska ha utanför gätstugan här på gården. Det blev några mil för oss, över 30 i alla fall. Men det var kul!
Jag tycker så mycket om att köra så 30 mil hit eller dit gör då ingenting.. :-)
Farbrorn som byggt dasset var så trevlig! Igentligen var man tvungen att beställa dass innan man kom, men han "fixade" så jag kunde komma idag. väl där ställde han dasset på flaket, spände fast det ordentligt och sa till mig att jag nu måste lova honom att köra försiktigt hem. Det gjorde jag och åkte. När jag var i Ludvika så ringde han och frågade hur det hade gått för mig. Sånna människor tycker jag om att tas med!

Nu är jag bra trött..
Veckan har varit bra. Har gått fort, imorgon är det Fredag, igen.. :-) Då kommer snickarna, får hoppas att det händer lite imorgon!! Jag vill ju flytta, men det antar jag att ni redan har förstått mina trogna läsare. ;-)

Innan jag avslutar måte jag ju tala om vad min kära sambo sa häromnatten. det är så att han är duktig på att prata i sömnen, och han kan få mig att skratta många gånger.
Jag vaknade av att jag frös och märkte att han tagit mitt täcke. Så jag var snabbt där och drog åt mig det och tänkte "mitt täcke". Min söta sambo suckade, sa "jaha" och kröp ihop som en liten boll. :-)

Ne.. Nu är det dags att soooova. Godnatt!

Lite mer än 1½ timmes promenad i värmen...

Både jag och hundarna är helt slut..
Dom slängde sig pladask på golvet och jag gjorde mig en jättegod iskall smootie på frysta jordgubbar!
Det smakade mumma för en trött och varm Sandra.

Jajamen, vovvarna. Jag har numera en daghund som heter Smilla och är en blandning mellan bordercollie och collie. Hon och Tilda går bra ihop och det är en riktigt go tjej. Hon kommer att vara här mån-tors tills jag får ett jobb.

Senare ska vi åka till Örebro, Offe ska serva en moped och jag vill till jysk och ikea! Hihi, ja ikea är ju ingen nyhet att jag vill till direkt, men jysk är dock mer annorlunda. Men vet du vad?? Jag blev helt överlyckllig! Igår hittade jag en klocka i deras utskick som jag har letat efter länge!! Weeha!

Ne.. Nu ska jag ta mig en dusch tror jag..
Ha det gött!


Smilla och Tilda
image41

Nu äntligen förstår jag mig på den filmen...

Endel filmer behöver man se två gånger innan man fattar vad dom handlar om.. Ikväll har vi haft Klas på besök och vi har ätit god mat och nyss sett klart på The Butterfly Effect. Den filmen.. Jadu, när jag såg den första gången fattade jag verkligen ingenting. Men nu, nu förstår jag den, klart och tydligt.. Stackars Klas han såg ut som ett frågetecken, precis som jag gjorde första gången jag såg den.. Hehe.

Dags att sova kanske? Klockan börjar bli mycket.
Imorgon, hm.. Se vad jag hittar på då. Idag har jag bla. rengjort våran ugn.. Tametusan, den blev som ny..
Jag hade tänkt mig att grundrengöra alla sånna ställen nu så slipper man slita så mycket med det sen när vi flyttar och ska flyttstäda här.
Jag vill så att vi kan flytta snart för jag håller på att bli tokig på det här lilla skrutthuset.. Jag vill ha utrymme och ett planerat hem.

Hemma igen.

Sitter här ensam.. Offe blev utringd till jobbet, så jag fick bli själv.. Det känns väl lite sådär när man precis kommit hem.
Här hemma ser det ut som en svinstia och jag måste städa... Blä.. Vart ska man börja någonstans? Jag tycker det är så trist.. Antar att jag är helt trött på detta boende och bara vill flytta.. Jag vill ha vårat nya hem!

Dagarna i Luleå hos min syster var intensiva, minst sagt. Men vi hade det så trevligt! Stackars syster min är i slutskedet av graviditeten nu och börjar få det jobbigt med svullnader och storleken..
Jag målade jättesöta giraffer på Pyrets spjälsäng, gjorde gipsmage på syster min och fotade fina bilder bl a. Mamma och jag var så duktiga och fick en massa saker gjort! :-) Det känns kul att få hjälpa till!
Om min dröm som jag hade en av nätterna blir sann så får dom en liten flicka den 23! :-) Hehe, det vore minst sagt häftigt om det vore så. Det går fort i alla fall med förändringar i magen, så jag tror inte att det dröjer så länge innan jag blir moster. :-)
Jag längtar efter dig Pyret, kom ut snart så slipper din stackars mamma ha ont så länge till!

Sitter nu och försöker peppa mig själv att ta tag i städandet... Det går inte så bra.. ;-)
Vill hellre sätta mig och måla lite och baka en äppelkaka på äpplen jag fått av svärmor. Men fasen.. Vi har ju inga ägg hemma, så jag kan inte göra någon kaka.. :-(
Jag får väl ta mig i kragen och börja städa.. Suck..



Här följer bilder på dom söta girafferna jag målade på Pyrets spjälsäng.. 
                                                                                                                
image39
image40

Packar för fullt...

Imorgon bär det iväg till först Enköping, för att träffa upp mamma och pappa. få skjuts till Arlanda där mamma och jag ska ta flyget... Vart?? Jo till Kallax flygplats!
Det vet alla vart det ligger va? ;-)
Vi ska ju till Luleå till min tjockissyster, jag får kalla henne så för hon är gravid i 9 månaden. :-)

Ikväll ska jag och Elin gå på Svensk sommar på turné i Brunnsparken. Det ska bli trevligt! Vi hittade billiga biljetter.
Så om en timme ska jag iväg och hämta henne så ska vi åka till örebro sen.
Så jag kanske ska ta tag i disken vi har här hemma så det är fint när jag kommer hem ikväll..

Puss och kram skumbanan!

I'm back!!

Weeeha! Äntligen är vårat internet tillbaka.. Det har inte fungerat sen jag skev här sist.. Och uj vad låst man bli.. Helt galet.
Sedan jag skrev sist har jag slutat på rockhammar. Var även i Enköping och hälsade på när systra min kom ner. Det var en jättetrevlig helg!
Helgen efter det hade vi fest i stugan på fredagen, träffade pappas släkt på lördagen och tog med oss mina borsbarn hit på söndagen. Dom stannade tills i torsdags.

Det har varit fullt upp och trevligt!


Nu håller jag på och tvättar och plockar här hemma. På måndag åker jag och mamma till min syster och hälsar på, det ska bli trevligt!


Ne.. Nu ska jag fortsätta.. Jag har ingen ro att sitta här längre..


Här nedan följer bilder då mina borsbarn sen dom var här och hälsade på.


image35image36image37image38


RSS 2.0