Jag som inte alls borde sitta här gör det....

Sitter som klistrad framför tven.. Jag bara älskar den här filmen, Welcome to the Jungle! Första gången jag såg denna skrattade jag tills jag grät, flera gånger.
Och efter denna kommer Scrubs.. Typiskt.. Jag som skulle packa..=)
Jag får packa hela natten antar jag..
Imorgon ska jag nämligen åka till Enköping, min älskade syster och mosters lilla skrutt är på besök.
Så på lördag ska vi träffas heeeela familjen.. Åh vad jag längtar!
Ne.. Nu är det reklam och jag måste packa om jag ska komma iväg vid lunch imorgon.













Jag vill ha!

   
H&M I LOVE!

Godmogon, eller nått...

Först blir man väckt strax innan 7 av att någon person behagar att ringa och lägga på innan jag hinner vakna till liv... Idiot..
Förbannad somnar jag om..
Sen strax efter 8 inger telefonen igen.. Två signaler, den här gången var det svärmor..
Jag tittar ut genom fönstret, jaha, då kom det ett lass med bärlager och en massa skit står ivägen...Jippi.

Precis såhär ville jag starta denna dag, inte...

image133

Jag hittade en favorit från när jag var liten! =)



(tack designadinblogg.blogg.se)

De gångna dagara..

I torsdags kväll åkte vi ner till Skövde. Vi var på Offes kompis jobb ganska prick 22.00. Han jobbar på värmeverket i Skövde.. Jäklar vad med soppor det fanns där.. Rätt extremt..
Vi gick upp på taket av värmeverket innan vi åkte därifrån och jäklar vilken utsikt det var över staden, skitfint! Och kameran hade jag inte med upp heller.. Typiskt.
Efter det åkte vi hem till honom.. Där snackade vi lite och åt snacks innan det var läggdags typ vid 01.30.. Klockan 7 på morgonen ringde klockan.. Härligt.. Lite sömn på en uppblåsbar madrass.. Jag har lovat mig själv att aldrig sova på en sån igen...
Efter 8 bar det iväg mot Könjöping (Jönköping), där stannade vi till vid volvoskroten och Offe plockade lite delar han behövde. Sen åkte vi 10 mil ännu längre neråt.. Rättare sagt till Ljungby. Där var vi på ÅF-träff på ATW Sweden. Intressant och skoj tycker jag. Fre-Lör sov vi på ett hotell där, rätt fint hotell tycker jag.. Och åt jättegod hotellfrukost! Mumma. Att hotellfrukost är så speciellt.. Men det är det verkligen. =)
Sen på lödagen åkte vi hem 40 mil igen. =)
På vägen hem åkte vi förbi ett litet samhälle, där hade dom en jättefin antikhandel! Vi gick in där och tittade ett tag.. verkligen toppenmöblerat och jättefina grejer. Tyvärr var det lite dyrt, annars hade jag kommit därifrån med lite grejer. Hihi
Vi stannade även till i Örebro och handlade lite mat.
Vi var hemma vid 21.30 igår kväll.

Här kommer lite bilder från resan. Blev tyvärr inte så mycket bilder som jag velat..
Lite spejsad bild på min älskling =)
 Hotellrummet
 Utsikt över Ljungby från hotellfönstret.


Det har hänt lite mera på bygget med. =)
 Taket i vardagsrummet (loftet) är klart. Takbjälkarna ska bara mörkbetsas.
 Taket i stora garderoben (lilla runnet) har börjat sättas
 Blivande trapphuset
 Snedtaket i sovrummen

Mycket bilder blev det nu, så ENJOY!

Fotomodeller =)

Åh vad det är kul att leka med kameran!

 

Vi har fortfarande inte kommit iväg...

Men det borde jag väl ha förstått vid det här laget.. =P Nu har vi varit tillsammans i snart 3½ år.. Jodå, jag har haft mina aningar om att det skulle bli sent.. Hihi
Idag har jag varit duktig och gjort allt jag skulle ha gjort.. + lite till..
Och nu är även taket i vardagsrummet i vårat nybygge klart!! Weeeeha! Det blir så fint.

Ha det gött i helgen nu!

Moster tittar på Elias i camen..

Måste bara visa upp hur söt han är den här lilla krabaten! =)
Moster älskar dig gounge!

image122

Idag åker vi neråt i landet..

När min älskling har jobbat klart och varit på fackmöte ska vi åka ner till Skövde. Där ska vi sova inatt för att imorgon åka ner till Ljungby. Där ska vi på ÅF-träff hos en leverantör. Ska bli kul, titta på deras nya lokaler osv och sova på hotell. =) Weee! Det betyder; hotellfrukost! =)
Just nu springer jag runt som en förvirrad höna och försöker tänka på allt.. Ska ta och sätta igång och packa snart tänkte jag så det är klart åtminstonde..
Sen ska jag ta hand om disken, kolla igenom kylskåpet så det inte är något som står och luktar, tömma soppor, se till att djuren har vad dom behöver osv osv... Tänk den dagen man har barn att tänka på med.. Huvva.. ;-)
Var ner till svärmor och skulle låna jacka för min är fortfarande kvar i Enköping hos mor och far.. Då fick jag en North Face jacka, för hon använder den inte.. Tack tack! ;-)

Igår hade jag med fullt upp.. Jag plockade undan en stor hög med disk, städade undan lite, hämtade in ved, sökte jobb och målade m.m....
Jag har fått lite fart i mig igen, det ha jag och tacka det fins vädret vi fått för! Tack tack

Ne, nu är det dags att skynda vidare.. Ska bänna en skiva med så man har något att lyssna på i bilen när man kör. =) Offe sitter gärna brevid, och det tackar jag för. Jag har kommit på att jag är lik min far. Så fort någon annan sitter vid ratten blir jag nervös, jag kör hellre själv, ju längre, ju bättre. ;-) Ni ser på bilden nedanför vad jag tycker om att köra bil. Hihi
Ni får ha en tevlig helg allihopa! Jag återkommer på söndag..

273990-23

Ps Kommentera mera! ;-)

Min drog just nu


Idag har jag varit duktig.

Började dagen lungt. Sedan bar det iväg till veterinären så Tilda fick lite vaccination. Bra, då vet jag att min tjej håller sig ifrån en massa konstiga sjukdomar. Gjorde även lite andra ärenden på stan, köpte ett bilbälte till Tessie, men usch vad ledsen jag blev på henne när vi kom hem, då hade hon tuggat sönder den..
Hoppade även in på färghandeln och köpte mer lasyr till takpanelen.
Väl hemma fixade jag fika till Offes kompis, som var här och snickra) och svärfar.
Efter det gled jag runt lite innan jag fick ett ryck och började röja här på gården. Även haft en samtal med min underbara systeryster. <3 
Och ikväll har jag målat i några timmar och lyssnade på mp3n på högsta volym. =) Jajamen, jag sjöng högt och falskt till musiken med.. ;-) Idag har det varit speciellt en låt gått runt, runt och åter runt i mina öron, Timbaland - Apologize, vilken underbar låt!


Nedan följer lite bilder;
  Älsklingen sätter takreglar.
 Tak i sovrummen sätts
 Yttertrappan börjar ta form
 Taket är snart klart, bara snetaket kvar i sovrummen! =)
 Och dagens solnedgång vid huset...


Ps, Grattis pappa på namnsdagen! =)

Söndag idag

Idag fick min systers kisse lov att somna in.. 12,5 år. Vila i frid lilla Tusse.
Jag tänker på er syster och svåger och lider med er.

Idag har jag målat innertak.. Behöver jag tala om igen att det kommer att bli såå fint där uppe? ;-)

Vi har även varit till Örebro en sväng idag.. Servat och lämnat moped. Sen handlade vi på vägen hem. Tycker om att handla på Coop, där finns allt man vill ha.

Ne.. Inte så mycket annat som hänt idag..  Nu ska jag titta på The Beach tillsammans med älsklingen. <3

Lördag

Veckorna bara försvinner... Vart tar tiden vägen egentligen?

Idag har jag och min sambo tilbringat några timmar med 21 barndmän. Det ni. ;-) De hyrde paintballutrustningen och spelade vid deras övningsplats, fullt med containrar och gamla bilar, perfekt. =)
Det var roligt att se dom spela, full fart hela tiden.
Annars har jag plockat här hemma, ja, som vanligt. Ikväll åt vi potatisgratäng och nötfilé! Mumma! Tittade samtidigt på filmen Se upp för dårarna. Tycker det är en bra film, såg den för andra ggn nu.

Imorgon jobbar älsklingen extra, igen.. Sen ska vi in till Örebro en sväng.

Åh vad jag älskar våran nya soffa!!!!

Idag har det varit full fart hela dagen tame tusan.. =)
Jag som hade tänkt att ringa och tjabbla med min kära mamma idag, för det var alldeles för länge sen nu. =( Men jag har helt enkelt inte haft tid..
Började dagen lungt pga illamående (mensmonster).. Tog nästan en timmes promenad med hundarna så vi fick lite luft. Älsklingen sov pga nattarbete.
Sen gick jag upp till vårat blivande hem där svärfar och jag plockade lite innan jag kom igång och målade lite.
När älsklingen hade vaknat gick jag ner och det bar sedan iväg in till stan för lite ärenden.
Sen kom vi hem, åt lite mat och tog oss efter det en långpromenad. Vi var ut på en udde vid en sjö här i närheten där det ligger en övergiven sommarstuga. Så tråkigt att endel folk vägrar sälja och inse att dom inte kan ta hand om ställen längre.. Finns tyvärr mycket av sånt häromking. Därute var det i alla fall jättefint, eller ja, hade varit om det vore skött..
Därefter gick vi hem och bara gosade innan det var dags för min älskade att ta sig till jobbet.

Nu har jag fått ett ryck och håller på och byter ut den gamla soffan mot den nya. Jag har kommit så långt att den nya står på plats! =) Åhh vad jag älskar den här soffan!!! Jag sitter som en guuud i den. Nu ska jag bara få tillbaka soffbordet osv. Tänkte bara ta mig en paus och skriva lite här och vila min rygg. Det är tungt arbete för en tjej att dra runt på soffor, speciellt i detta trånga utrymme...


Bilden jag lovade er igår; snedtaket på loftet är satt!! Weha! Imorgon blir resten satt där.
 
 Här sitter jag nu, mer än nöjd
 En till som gillar den nya soffan =)

Till min älskling

Jag är så glad att jag har dig, du gör mig hel <3

image112

Askersund och Ikea. bl a...

Idag var vi ner till Askersund för att hämta en bil och ett släp. Bilen vill jag inte ens prata om... Släpet kommer bli kanon! ;-)
På vägen hem bestämde jag mig för att åka in på Ikea för jag tyckte att jag skulle fynda. Jag hade rätt instingt idag, jajamensan, vad stod inte på fyndhörnan om inte soffan vi velat ha så lääänge, till halva priset!! Och det var inge fel på den, den hade bara stått som visning. Och ännu bättre, det var ju en bäddsoffa med! =)
image111



Vet ni vad mer då? Det går framåt med bygget!! Åhh vad jag längtar upp dit. Det kommer att bli så fint! Visar er kort imorgon, för ikväll var det för mörkt att fota.

Ne, nu ska jag titta på Scrubs.

Stolt moster vill visa upp lillprinsen

Gullunge!

image110

Blä...

Jag har legat i migrän heela natten.. Började igår efter gymet med att jag började må fruktansvärt illa. Sen var det kört...
Helt slut är jag nu, var tvungen att gå upp för att ta emot Smilla och kl 8 öppnar veterinärerna sin telefontid, och jag måste ringa och beställa tid för vaccination för Tilda.
Jag tänkte göra mig något att äta eftersom magen är helt tom, men av minsta lilla ansträngning håller jag på att svimma.. Måste sova sen igen.  

Jag ska måla heeela världen lilla mamma...!

Känns som det i alla fall.. Jag målar och målar men takbrädorna tar aldrig slut känns det som.
Idag har jag målat i alla fall i 3 timmar, ne 4. Tänkte fortsätta imorgon så det blir klart någon gång.
När jag satt igång och målat nån bräda så fick jag syn på en liten fågel som flög upp bakom brädorna mot fönstret men föll ner bakom brädorna igen. Det ligger redan fjädrar där uppe från en fågel som våran kära lilla skogskatt har käkat upp så nu tänkte jag att jag inte skulle låta det hända den här gången.
Jag fick lätt plocka upp den, gick ut och satte ner den så den skulle få flyga iväg. Men den bara satt där.. Så jag tog med den in och skulle titta till så den inte var skadad eftersom den inte flög iväg. Väl inne, tror du inte att den började flyga då?
Så jag stängde in den i köket och öppnade fönstrena så den kunde flyga ut, och så gick jag upp för att måla igen. Ja.. När jag målat i en timme till så gick jag in för att dricka lite, tror du inte att den satt kvar inne i köket?
Jag fick lov att jaga ut den och när den väl kom ut så kvittra den så glatt, sånt är så mysigt. =)

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag antar jag.. Bara det vanliga plocket här hemma.
Sovdags snart kanske?


 Dagens gäst
 Theo är gärna med när matte lagar mat

En helt vanlig dag

Förutom att det snöade tidigare idag.. Snö den 11 okt?? Fy tusan. Tur i alla fall att det inte stannade på marken.
Hela dagen har haft skitväder.. Först snöade det sen regnade det resten av dagen..

När Offe åkt iväg för att jobba åkte jag in till stan och åkte runt till lite olika affärer tillsammans med Elin.
jag köpte en jättefin och stor lykta på Rya Bygdegård för 69(!?):-. Jättebillig och jättesnygg.

Sen har jag tvättat, plockat med disk och plockat undan tvätt, jag är så duktig. ;-)

Ne, nu orkar jag inte skriva mer. Jag sätter in lite bilder istället. =)

 Snö.... *suck*
 Voffseboffsingar


 Dagens fynd

PANIIIIIIK

Ahhh! Det snöar!! *hata*

Igår kväll fick vi besök =)

Precis efter jag skrev gårdagens inlägg hoppade Elin och lilla Charlie på en buss ut hit. =)
Det var jättetrevligt att få ha dig här vännen, snacka en massa skit och skratta åt Charlie och Tipex som sprang runt och var allmänt knäppa.
Jag lurade med mig Elin upp i vårat nybygge, hon som är så höjdrädd. Hehe. Men hon var så duktig så.
Däruppe mötte vi stackars Flisan som tydligen har bosatt sig där sen Tipex kom hit. Usch vad jag tyckte synd om den stackars katten. Hon bokstavligt talat klättrade på Elin och mig för att hon var så gosig. "snääälla, gosa med mig"...
När Elin kom tillbaka in för att hämta Charlie som vi lämnat inne med Tilda så hade dom lagt sig i Tildas korg för att sova. Det hade jag velat ha kort på. Tilda vaktade oxå på honom när han och Tipex lekte, om Tipex var lite för hård mot honom gick hon in och sa till. Tilda skulle bli en underbar mamma. =)

Nu ska jag ta och sätta igång lite musik och sen ska jag plocka i köket, det ser så illa ut..


Här följer lite bilder från igår kväll.
Söta lilla Charlie, 14 v gammal
  Charlie och Tipex var som galna =)

Tisdag idag..

Igår var jag och besiktiga bilen.. Och såklart så hade den 1 fel... Bättre det än 10 ioförsig. =)
Handbromsen hade ingen värkan på höger bakhjul, så idag spände min älsking vajern och smörjde upp den, sen så funka det igen! Jajamen, han fick gondkänt idag. =) Jag satt med i bilen när han testade bromsarna.. Och jäklarns vad den tudsade till när han la i handbromsen. =) Så denna besiktning gick på 500:-... *suck*

Idag är en seg dag och jag vill inte göra någonting.. Blä.
Tänkte ta mig i kragen och gå upp och måla lite.. Min sambo har åkt iväg med en kompis till Örebro, så jag och hundarna är ensamma.

Våra stackars katter vågar knappt komma hem sen Tessie kom hit.. Jag tycker så synd om dom.. Det värsta är ju att Tessie jagar dom med..
Hoppas det blir bättre.

Under följer några bilder..

 Offe busar med vovvarna
 Såhär sover Tipex (som husse kallar henne)


 Jag måste även visa upp min stolthet Elias. Självklart är det moster som har beställt nappen. =)

Om allting går bra har vi numera en ny familjemedlem

Idag följde Elin med mig till Örebro. Där hämtade vi en liten tjejvovve.
Hon är 1 år och är en blandning mellan Labrador och Bordercollie.

Jag kan ännu inte säga att hon till 100% kommer att stanna hos oss. Hon har haft det lite jobbigt i sitt förra hem och är lite nervös i sitt beteende. Sedan vi kom hem strax innan 20 har hon sprungit runt och nosat och varit allmänt nervös.. Nu ligger hon här i soffan bredvid mig och sover med huvudet i mitt knä.

Vi har länge funderat på att skaffa en kompis till Tilda, men nu kände jag att det var dags.
Vi får se hur det blir här hemma.
Men hon verkar vara en go hund och förstår vem det är som bestämmer.

Annars idag har jag varit duktig och målat innertaket vi ska ha i nybygget. =)


Såhär ser våran familj ut just nu:
Sandra och Kristoffer
Theo
Tilda
Flisan
Tessie 

Jätteseg dag... *uppdaterad*

Jag sov alldeles för länge idag... Och hela dagen har varit seg sen dess.
Men jag har varit duktig och börjat måla innertaket till våran våning i alla fall.
Sedan åkte vi till Örebro, idag igen.. ;-)
Det var en kille som absolut ville ha sin moped levererad idag. Där passade vi på att handla på Willys med.

Förressten så blev det ingen vädering av takkronan igår... Det glömde jag ju skriva. Vi fick helt enkelt inte tid till detta. Jag får värdera den en annan gång.

Imorgon ska jag till Örebro igen. Varför säger jag inte än, det får ni se imorgon. =) hihi *känner mig lite busig*

------------

Jaha.. Då blev klockan 01.35.. Som vanligt när min älskling jobbar natt.. Jag har så hilma svårt för att gå och lägga mig själv.. Men nu är jag sådär jättetrött.. Då är det bara att passa på att lägga sig. Om jag inte är såhär jättetrött så ligger jag bara och lyssnar efter ljud och funderar på en massa saker som om dörren är låst osv.

Örebro idag

Först var vi runt och hämtde bla lås till våra dörrar på nybygget m.m.
Sen var vi runt och kollade och servade mopeder.

Och kan du gissa vart vi åkte sen? ;-) IKEA!!!  weee! I Love Ikea!
Först åt vi mat på resturangen tillsammans med Elin och hennes Christoffer som oxå var där.
Sen gick vi till garderobsavdelningen och köpte på oss två stora garderober till vårat nya hem. =)
Då fick vi 300:- att handla annat för på ikea. Hihi
Vi hittade oxå badrumsskåpet vi ska ha på fyndhörnan för nästan halva priset!!
Jag skyndade mig iväg och skulle vämta garderobsdörrarna vid utlämningen medan Offe betalade resten i kassan eftersom vi var ute sent och Ikea hade stängt.
Tror du inte att Offe glömde vårat badrumsskåp!? Den stod på en annan vagn och av någon anledning så glömde han den... Jäkla skit!! Jaja, vi fick en massa andra grejer med oss. Haha

Ja, det blev nästan en hel dag i Örebro helt enkelt.

Igår låg jag i soffan heeela dagen..

Framför datorn och 2 filmer.. Livad dag, nja inte direkt..
Jag var rätt less mot kvällningen.. Men vad gör man är man inte mår nå bra?

Idag mår jag tack och lov mycket mättre!! Så idag måste jag göra något annat än att sitta hemma. Därför ska jag in till stan och träffa min Elin. =) wee!
Vi ska ta en sväng på stan och ta oss en fika, det ä ju kanelbullens dag idag, och då måste man ju fika. =)

Måste oxå tala om att jag är rätt stolt över mig själv. Jag har gått ner runt 4 kilo sen jag satte igång med träningen igen, duktig jag! *klappar mig själv på axeln*


Sjuk igen...

Jaha.. Då var det dags att bli sjuk igen då.. Tycker inte det var längesen jag var sjuk.. Hela dagen har varit hängig.. Har haft stort tryck i bihålorna idag..
Så jag har inte gjort mycket.. Min älskade sambo har mått likadant så vi har suttit här i soffan tillsammans.
På ett sett är det ju skönt att vara dåliga tillsammans, då slipper man känna sig så usel när den andra springer omkring. =)

Hoppas allt är bra med er!

Måndag, igen...

Vart tar veckorna vägen? Det är redan 1 oktober.. Jag tycker inte det var längesen vi var på nyårfest 06-07..
Ja hjälp...

Idag tog jag en lugn förmiddag och vid 12 åkte jag i till stan. Jag tränade ordentligt idag och det bara rann svett ifrån mig, jäklar vad duktig jag kände mig.
Sedan hämtade jag Offes systerbarn på skola och dagis och dom fick följa med mig och handla.
Dom var så duktiga och snälla, de hjälpte mig att plocka i och ur varor. =)
Sen skjutade jag hem dom och åkte sen hem och plockade upp varorna..
Annars har jag inte gjort så jättemycket idag.. Jag var dock duktig och lagade sjömansbiff till middag.

RSS 2.0