Här var det längesen jag skrev nu...

Och jag vet en som blir extra glad när jag nu skriver igen, inte sant pappa? :-)

Förra veckan var det minst sagt fullt upp, jag fick inte vara hemma en enda dag efter jobbet...
Måndagen var vi inne i linde. Tisdagen åkte vi till Örebro. Onsdagen åkte jag och Elin till Örebro på Rix FM festival. Torsdagen åkte vi till Örebro, ingen... Och fre (efter jobbet)-sön var jag i Enköping.
Helgen var bra! Det var mysigt att få umgås med familjen, även fast både min och syrrans karl saknades.
På lördagen umgicks vi, åt massa mat och lekte lekar.
Uj vilken underbart gosig mage min syster har nu, det var svårt att slita sig från lilla Pyret. :-) Underbart att känna knuffar, sparkar och lite hickningar med. Hihi.
När är det dags för oss då? Det får vi se.. ;-)

Idag har det varit en lugn dag på jobbet.. Jag är inne på min sista vecka nu.. Känns väl både och.. Jag behöver ju ett jobb...

Måndag och ny vecka..

Tiden på jobbet gick faktiskt ganska snabbt idag, otroligt nog med tanke på hur trött och seg jag var.
Nu är det nedräkning.. 8 dagar kvar. får se hur det går sen framöver..
Ikväll var vi in och köpte en ugn och spishäll för 500:- till nybygget. Billigt, bättre begangnat och bra! Vi får använda det tills vi har råd och köpa annat när allt är klart. det kostar mycket pengar att bygga nytt..
Och Elin och hennes Christoffer ska köpa en lägenhet! Vi skulle med och kolla på den men det hanns inte med.. Tyvärr... Men uj vad jag är glad för deras skull!! De flyttar till ett finare hus utan mögel i källaren och en större lägenhet och kommer att ha samma hyra som nu! Bara att säga grattis!
Åh vad alla flyttar, jag vill oxå flytta!!

Gokvällers! ;-)

Sammanfattligt har jag haft en ganska trevlig helg.
Idag sov jag tills klockan nästan var ett.. Kom inte isäng förens klockan tre eftersom jag kom hem nästan halv tre.
Idag har jag hunnit med att plocka lite här hemma, tagit en promenad med vovven och åkt och badat, jag, Offe, Elin och hennes Christoffer. Jag tyckte det var riktigt skönt i vattnet!
Ikväll har vi ätit hemmagjord pizza. Jättegott blev det!
Här sitter jag och är trött.. Kan du fatta att jag kan vara trött jag som sovit så hilma mycket i helgen?? 
Nu ska jag ta och hänga tvätt.. Fasen, jag måste göra iordning matlåda tills imorgon med.. Blää.
Ögonen går i kors snart.. Någon som vill åka och jobba istället för mig nu i veckan så jag kan sova?
Ne, jag är jätteglad att jag har det här sommarjobbet.. Synd att det bara är ett sommarjobb..
Funderar mycket på hur det kommer gå med jobb framöver, dörför jag är så trött??
Men om det ska gå ihop sig så måste jag skaffa mig ett jobb... När det gäller en massa saker. Våra planer ska ju inte försvinna..
Ne.. Jag måste laga mat och plocka tvätt nu så jag får sova sen..
Den här j-kla bloggen är beroendeframkallande. ;-)

Precis kommit hem..

Vet du vad jag har gjort ikväll/natt? Jag har kört likbil.. Haha!
En bekant till Offe behövde chaufför till en crusing i Askersund, så jag ställde upp! Offe jobbar ju ändå natt..
Fick köra en upphotad likbil från -61, 6,10 m lång och 2,9 ton. Lät som as. Men den var kul att köra.
Det blev ju lite ändrade planer för kvällen om man säger så. Men det var ju minst sagt en upplevelse. 
Den bästa kommentaren vi fick på hela kvällen var en tjej som gick förbi och sa "titta, den där har gardiner!!"

Ne, nu ska jag gå och lägga mig.. Jag var så trött på vägen hem, lite jobbigt att köra... Tur bara att jag inte somnade... 

Ja nog fick jag sova länge idag allt...

Jag är helt slut.. Det märkte jag med tanke på hur länge jag sov.. Sov ungefär 12 timmar, vaknade samtidigt som Offe som jobbat natt, kl 12!!!
Så än så länge idag har man inte hunnit med så mycket.. Kl 15 är vi bjudna på fika hos offes syster, vi ska fira två systerbarn som fyllt och ska fylla år.
Uppdaterar senare.. Nu känns det som om jag måste komma igång..

Helg!! Weeeha!

Åhh vad skönt, jag ska sova länge imorgon! Bara det där att man får vakna av sig själv och inte av en väckarklocka verderar jag högt!
Men jag kommer väl att vakna av skickarna.. Typiskt. Äh, det gör inget, för när dom är här är det bara ett tecken på att vi är ett steg närmare att få flytta!
Idag var vi till Örebro jag och Offe och hämtade golvspån, så snart är det golv där uppe! En milstolpe avklarad. Men en större milstolpe är innertaket.. Det kommer ta lång tid tror jag, men jag hoppas inte det..
JAG VILL FLYTTA! ;-)

Har lite ont i magen.. Stressmagen som sätter igång igen.. Ska gå och ta mig lite filmjölk tror jag.
Tillbaka, detta gör gott för min onda mage, smakar gott med när det är skogsbärssmaksatt filmjölk! :-)

Sitter och pratar med Carro. Så tråkigt att vi inte träffas så mycket som man vill numera.. Jag som ville se lilla Hilma växa upp, och jag har bara träffat henne en gång.. Har lite dåligt samvete för det.
Hoppas jag får träffa dom i helgen när jag ska till Enköping så vi kan få umgås lite.

Har jag bertättat att jag ska till Enköping? Min syster kommer dit, så då tar jag mig dit med så får jag träffa henne och resten i familjen. Kommer bli mycket till Enköping nu. Först nästa helg, sen helgen efter det på en farbrors fest och ta med brorsbarnen hit och sen tillbaka till Enköping igen helgen efter och för att åka vidare till Luleå. Det är mycket nu. ;-)

Ska jag hitta ett jobb någon gång då tro?

Måste skaffa jobb...

Det går bara runt i mitt huvud.. Jobb, jobb och åter jobb.. Inte undra på att jag har stressmage..
Jag skulle helst vilja gå hemma, men med nybygge går inte våran ekonomi ihop..
Just nu är jag bara trött och helt "tom"...
Det finns en ledig tjänst jag kan söka där jag jobbar nu.. Men det är skiftarbete.. Jag kommer aldrig klara av att jobba skift..
Jag vill starta eget och kunna klara mig på det.. Men det gäller ju att komma på en sån grej som går runt med..
Jag behöver ett jobb som jag kan jobba på tills vi ska skaffa barn så jag kan få full föräldrapenning. Sen kommer jag få gå hemma med barnen tills den yngsta blir 6 år.
Ingen som vill ge mig ett jobb?

Onsdag

Efter jobbet åkte jag in till stan och gick på Rolles, Erikshjälpen och Mejk tillsammans med Elin! Weee! Var jättetrevligt att få träffa dig igen vännen, det var för länge sen nu...
På Rolles köpte jag 6 par strumpor till Pyret, trots köpförbud, dom kostade ju bara 10:-! :-) Jajamen, 10:- för alla 6 par.
image33(bildkvalitén är så dålig p.g.a att den är tagen med mobilen)

Nu sitter jag bara och slappar.. Så slö är jag.. Tänkte ta och diska undan lite nu och sedan umgås lite med min sambo när han kommit hem från jobbet innan man ska sova.. känns som om jag inte gör annat än att jobbar och sover..
*drar mig en djup suck*

Innan jag avslutar måste jag ju också lägga ut en bild på min kära syster, titta vilken jättesöt mage hon har nu.
image34


Jag får blogga på jobbet..

Försökte blogga hemma igår, men det gick tusan inte.. Sidan laddades inte, och fall den började göra det så hängde sidan upp sig.. Typiskt.
Jag låg i migrän igår.. Det räcker inte med att jag har mått illa i över tre veckor, jag ska behöva ligga i migrän med.

Nu har jag bara två veckor kvar här på jobbet, jag hade för mig att det var den här veckan och nästa men det är ju tusan den här veckan och två veckor till.. Det blev lite fel i mitt huvud. Men det gör väl inget, det betyder bara mer pengar.
Nu framöver kommer det att hända lite.. Nästa vecka åker jag antagligen till Enköping för min syster kommer ner och hälsar på. Veckan efter det hoppas jag att jag och Offe får komma på fest i Enköping och träffa lite släkt, för att sedan ta med mina brorsbarn hem och ha dom hos oss i 5 dagar. Kul!
Veckan efter det åker mamma och jag till Luleå till min syster.. Fullspeckat schema helt enkelt.
Och i början av sep åker vi till London, och när vi är i London är mitt lilla systerbarn planerat att komma, så sedan är det ju bara att åka upp och hälsa på mosters lilla underverk. :-)

Få se hur det går för mig med jobb.. Jag hoppas att jag får full gång på Offes firma så vi kan få leva på den och så att jag kan få gå hemma i framtiden. I våran fina våning som äntligen har börjats på.. Åhh vad jag vill flytta nu! Men det dröjer väl, allt för länge.. Vi får väl vara glada om vi kommer upp till våren.

Om en halvtimme är det hemgång.. Den här dagen har minst sat varit en tröööög en.. Borde åka och handla idag med.. Hur ska vi hinna med det då? :-) Heltidsjobb är inget för mig, det är hemmafrusrollen som kallar på mig. Jag ska bara gå hemma och ta hand om delar av firman, en daghund och våra framtida barn.. Tänk vad härligt det låter.


-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -

Uppdaterar bloggen lite för jag måste tala om hur duktig jag har varit ikväll!
Känner mig faktiskt lite bättre.. *peppar peppar...*
Så efter jobbet har jag plockat med disk, lagat mat, plockat med mera disk, plockat i och ur diskmaskinen och bakat matbröd! Det är ju såklart matbrödet jag är mest stolt över. Men jag är så glad att jag har orkat göra något idag. Jag ville faktiskt plocka här hemma.

Helgen har gått så fort...

Vart tog den vägen?
Nu är det ju dags att gå och lägga sig och imorgon är det jobb igen.
Jag har bara 2 veckor kvar att jobba där nu. När jag slutat där kommer jag att jobba här hemma. Jag ska ha hand om alla papper på Offes företag och jag ska även lära mig folieskäraren så vi kan börja sälja lite sånt.
Få se fall min webshop någonsin kommer att bli klar.. Offes webmaster har suttit med den i säkert mer än ½ år nu..
Och nu sitter du och funderar, "fick hon städat hemma den här helgen då?". Jajamen, det börjar se helt okej ut här hemma. :-) Det är inte färdigtädat, men det kommer det väl aldrig att bli. Jag gick och plockade blommor och ställde i köket med, det blev så fint. :-)
Ikväll har vi ätit potatisgratäng och grillat, mumma! Och nu göra min älskling iordning ostkaka.. Så magen får jobba med ostkaka inatt.. ;-)
V.32, när jag har slutat på Rockhammar kommer mina kära brorsbarn hit och hälsar på oss, det ska bli mysigt att få rå om dom lite ett tag. Man hinner ju tyvärr inte träffa sin släkt så mycket när man flyttar ifrån sin hemort. Men det är väl smällar man får ta antar jag. Det är ju lite extra tevligt att träffa dom numera i alla fall. ;-)
Ne, nu är det dags att sussa sött.

image32

Nu var det länge sen..

Jag har blivit dålig på det här ett tag nu.. Det är ju inte bra.

Helg igen! Weeeha! Den här veckan har faktiskt gått fort.. Även fast dagarna på jobbet har varit långsamma.
Den här veckan har det varit fullt upp. Det har väl märkts antar jag eftersom jag inte bloggat något.
Nu är jag trött.. Men jag tänkte ta tag i disken så jag slipper tänka på den i helgen nu när jag hade tänkt att göra en riktig storstädning. Kolla att jag understrukigt "tänkt"! :-) Jag skulle nämligen ha städat förra helgen, men det blev inget av.. Så den här helgen tänker jag inte lova något.
Men det vore ju trevligt om det kunde få se trevligt ut här hemma för en gångs skull.
Om två veckor när jag slutat på Rockhammar är det jag som tar hand om papprerna här hemma! Jag vill inte ha dom ligga utspridda över hela borden som dom gör nu.
Uj vad jag är sugen på att få flytta nu.. Känns som om det bara är våran våning som kretsar runt i mitt huvud nu.. Jag vill så gärna bo där, NU!! Allting kommer bli så mycket bättre där uppe, och vi kommer få det snyggt och nytt.
I förrgår var vi på en rolig loppis här norr om stan. Det finns hur mycket saker som helst där. Och vet du vad? Jag köpte ett linneskåp för 40:-!! det du. ;-) Den var väl inte i toppskick, men det var då definitift inte i ett dåligt skick heller. Den ska jag slipa och måla vit, och den kommer bli så fin!
Fasen.. Nu började ett avsnitt av House på 4+ som jag inte har sett.. Typiskt, nu måste jag ju se den!
Jag som skulle plocka med disken. :-)
Jaja, nu ska jag se klart på House och sen ska jag tametusan ta tag i disken. :-) Vattna blommorna med ser jag.

Jag är kung på att vinna grejer!!! Weeeeeeha!

Jag har vunnit en resa till London!
Haha, andra priset jag har vunnit nu på ett kort tag.
Först vann jag en bok och nu en resa till London. Det du. ;-)
Jäklarns vad kul! Jag blev så glad när jag fick mailet så du anar inte. :-)
London, here we come!!

Igår var vi i Örebro

Vi var på Ikea och köpte en våningssäng till gårdens nya gäststuga. :-) Så nu snart så kan ni komma hit och hälsa på oss, för då har vi sovplats för 4 pers! :-) Vi hittade den på fyndavdelningen för halva fyndpriset, 600:-! Vi var ju oxå på bio. Den var bra den sista i treologin, precis som jag trodde. :-) Men tråkigt att det var den sista för jag har ju älskat dom filmerna!

Gissa vad vi ska göra idag då? Vi ska åka till Örebro! haha!
Vi hämtade även upp en moped som Offe ska hjälpa en kund med, och den ska tillbaka idag. Så det blir örebro idag igen. :-) Weeha!

Hmm.. Ni fyra som har frågat mig.. It freaks me out! Jag vill inte tala om för alla vad det är.. Men är du en av dom fyra så vet du vad jag pratar om.. Även fast jag inte tror det så är det helt klart skrämmande!


Lördag och ledigt

image30
Flisan och Tilda sitter och filosoferar i gräset, är dom inte söta? :-)




Förmiddagen har varit lugn.
Sitter nu och magsmälter scones.. Fasen vad äckligt mätt man blir av dom, fast de är goda. :-)
idag ska vi åka till Örebro, gå lite på Marieberg sen kl 18 har vi bokat bio, Pirates of the Carribien 3. Ska bli kul att se den tredje och sista filmen. :-) Jag har älskat dom två första så då bör väl inte trean vara dålig? :-)



Igår började jag måla på den stooora tavlan jag ska göra till mosters lilla Pyre. Du ser den på bilden nedan. Jag fick ett riktigt målarryck, och när jag får det är det bara att följa med strömmen och måla. :-) Den kommer bli så söt tavlan! Jag ser riktigt framför mig när Pyret blir lite äldre så kommer h*n att sitta där och peka på tavlan och tala om vad Nalle Puh, Ior, Nasse och Tigger pysslar med på dom olika bilderna. :-)

image31

Helg!

Äntligen helg.. Men inget verkar bli som planerat.. Vi skulle åka till Power Meet.. Nepp, det blir inget av med det. Sen så skulle vi åka till Offes kompis i Kopparberg idag.. Nepp, inte det heller. Sen ringde Offe och sa att vi skulle till Örebro, weee, jag blev jätteglad! Men nu ska vi inte det heller..
Vad härligt det är va, med planering.
Jag får väl städa hela helgen lång och inte göra något annat.

Nehe, ta sig en dusch och byta om så man känner att man är ledig kanske?

Illamående och flygresebokning

Jajjamen, illamåendet sitter kvar.. Vad trodde du? I snart två veckor har jag mått illa till och från. Mamma fundera på fall det kunde vara borelia.. Men vad tusan, jag har inte haft en fästing sen jag var typ 13 år.  Mamma sa att man inte kunde ha koll på det.. Men vad tusan, när man har sambo och "nakenkramas" så utforskar man väl varandras kroppar till max? ;-)

Beställde alldeles nyss flygbiljetter Mån 13 - Tors 16 aug åker mamma och jag till min syster i Gammelstad, Luleå. :-) Weee! Det ska bli en trevlig resa! Då ska vi upp och hjälpa dom att förbereda lite inför mosters lilla älsklings ankomst och umgås.

Ne, nu ska vi titta film.

Hjälp vad jag är trött

Nickade till på jobbet flera ggr under den sista timmen. Helt otroligt. Jag har inte sovit ordentligt två nätter i rad nu, och det klarar inte min kropp av. Tillslut gick jag och spydde två ggr. Snacka om helt slut.
När jag körde hem fick jag tvinga mig att vara vaken, väl hemma hoppade jag i säng och somnade på en gång, jag minns knappt att jag la mig.
Jag sov till klockan 19, men hjälp, jag är fortfarande trött. Jag kommer somna som ett litet barn när jag går och lägger mig sen.
Jag fick höra av en arbetskamrat idag, "sluta kn*lla så mycket på nätterna och sov istället".. Haha!

Imorgon sticker Elin till Småland.. Hur tusan ska jag klara mig utan henne i flera dagar då? Vi får ta igen det näsa vecka. ;-) Jag som ville ta med henne till Power Meet i helgen. Tusan oxå.


Trött, seg och gräsänka...


image27

Är trött efter jobbet.. Har legat fram till för en liten stund sen i hängmattan och försökt sova. Men här blåser det allt för mycket så det blev bara att vila ögonen. Tilda ville såklart vara med och gosa i hängmattan som ni ser. :-)

Igår var jag och Elin till Örebro.. Sen fullsmeckad dag, minst sagt.. ;-) Men kul hade vi! Jag skull shoppa långärmade tröjor och byxor... Haha.. Ja.. Jag köpte ju i alla fall EN lånärmad tröja, och en top.
Jättenöjd med köpen, speciellt eftersom jag fick på mig topen som var i strl S.. Weeha! Topen är jättesnygg och tröjan är ännu snyggare.. Hehe! Utstickade, minst sagt. ;-)
Varför är det alltid så att när man ska handla grejer så hittar man inget, men när man bara går och småglor och inte ska ha något eller inte har råd så hittar man massvis?

Sitter och väntar på att min älskling ska ringa och tala om att han är påväg hem.. Skulle inte bli sent sa han.. *fnys* Det tar bara 2½ timme att åka ifrån Skövde....
Karlar...

Dags att plocka med disken.. Neeeeeeeeee, jag vill inte! F-n vad det ser ut här hemma.. Någon som vill bli min städhjälp? Kanske ska antsälla henne som sringer på jobbet.. ;-)

I helgen ska vi åka på Power Meet i V-ås.. Jippie, de har 30 års jubileum.. Hjälp, det kommer vara hur mycket folk som helst... Men det kan nog bli trevligt. :-)

Nu kom Offes svåger upp och frågade om jag ville komma ner och grilla med dom och svärföräldrarna, det tackar man inte nej till! Weeha! Kurrar i magen.




image28 Finfina toppen!
image29 Visst är min nya tröja häftig? :-)

Uj vad med folk...

Sitter här och pustar ut. Har varit nere hos svärmor och firat hennes 65 årsdag. 3 systrar, en med 2 barn, en med 3 och en med 1 barn och man. Jag och Offe. Svärmor och Svärfar. Och svärmors bror och fru... Nu ska vi se 13 st...
Tjohej överallt, bokstavligt talat...
Nu smet jag in och känner att jag behöver vila, jag är helt slut!
Hur ska jag orka med att en dag ha barn? Jag blir trött av att bara se dom. Hehe

Imorgon är det jobb igen. Offe åker till Skövde och jag och Elin ska till Örebro när jag slutat!! Weeeeha!

RSS 2.0