Sköna maj, välkommen!!

Säga vad man vill om Linde, men det är fint!!




Imorgon bitti åker jag till Enköping, och sedan vidare med mina brorsbarn till Sthlm, där ska vi gå på Naturhistoriska och umgås. Det ska bli trevligt!
På fredag är det dags för begravning av farfar. =( Sen ska jag hem och kolla på Linas nya hus och efter det ska jag hem till Angelica och sova där.
Vi hörs när vi ses!

Krångel!

Idag var jag på info.. Och jag har blivit inskriven i en såkallad Ungdomsgaranti. Vi ska få vägledning osv genom nån firma som specialiserat sig på arbetslösa ungdomar.
Så nu ska jag börja gå där mån-fre 8-17.. Inget jag ser fram emot... Vi kommer sitta där med såkallade egna studier för det mesta.. Jag pallar inte.. Hoppas verkligen de kan hjälpa mig fort...
Sen tog jag en sväng i stan med mina lantishundar och sen gick jag och tittade på första halvtimmen som Elin tatuerade sig idag. =) Jag blev inte liiiite sugen då.. 13 juni snart? =)

image430

Sen var det att handla och åka hem.. 

Mina nya örhängen

 Köpte dom idag.
Jag är så kär!
De glittrar så fint där de sitter i öronen. =)




Imorgon ska jag till af och få all info.. Skriver vidare om min framtid här imorgon.. Om de nu kan ge mig något vettigt..

Här sitter jag och är sååå trött...

Helgen tog på en.. ;) Natten till Fredagen sov jag inte riktigt bra, blev väckt av klockan och sen var det sysslor hela dagen. Vid 16 tiden började folk ramla in.. Sen var det dags för paintball för dom som ville. Precis när de satt igång kom min älskade Angelica!! Weei
När paintballen var klar blev det grillad korv med massvis med tillbehör. Sen var festen igång.. Jag tror jag tittade på klockan senast när hon var 4.
Sen på lördagen så vakna vi strax innan 9.. Sen hände det väl egentligen inte så mycket på dagen.. Vi var bra sega.
På kvällen åkte vi till fes nr 2. Ingen fest för oss så vi tog oss hem igen. Pratade och umgicks, innan det var dags för sängen, typ vid 1 tiden. Sen vakna vid 9 igår men låg kvar i sängen till 10.30.. Sen gick klockan jättefort fram till hon var 19 och Angelica var tvungen att åka hem. =(
Det har varit en händelserik helg må jag säga.. Och jag är helt slut..
Igår kväll innan vi gick och la oss orkade jag inte längre och bröt ihop i Offes famn.. Jag är så stressad över detta med jobb osv.. Måste till af idag.. Få se vad dom säger.. Känns som jag kommer bryta ihop där med.. Vad gör man egentligen när man inte har en aning själv om vad man vill?

Nedan följer lite bilder från helgen:
image428
image424image425
image426
image427

Jag döööör!!

Det här är det roligaste jag sett på länge!
Håll koll på gubben i den gula tröjan och höj volymen på datorn! Igår skrattade jag så jag grät när jag fick se denna för första gången..



Uppdatering om helgen kommer senare

Dressed for success

image423 
Gästerna börjar anlända..
Fest ska det bli inpå lördag morgon..
Önska mig lycka till!


Då kör vi...







Trött

Varit inne i stan här på förmiddagen. Först till barnmorskan och fixade nya piller.
Sen iväg och be dom snälla brandmännen om att fylla på lufttuberna till paintballen.
Nu ska jag plocka här hemma.. Sen vid 16 kommer en massa folk. Först spela paintball, sen grilla och fest hela kvällen.. Jag är redan helt slut. ;-)

Kom aldrig iväg...

Offe hade ställt något i motorn igår och inte provstartat bilen efter det.. Och när jag skulle iväg så starta den såklart inte.. Typiskt. Så vi fick avboka tiden.
Veteranaren gick igenom prickfritt i alla fall, skönt det!
Idag är jag ett riktigt mensmonster.. Mår illa och har ont i magen.. Vill typ inte göra någonting..
Imorgon kommer min älskade Angelica hit! Längtar efter dig vännen!

Nu ska jag slöa vidare.. Har nyss tittat på film, Juno, förstår att den fått många priser, den var bra!

Upp och hoppa, ligg inte och dra dig!

Nu ska jag iväg och besiktiga bilen. Hoppas att allting går som smort.
Offe har redan stuckit med veteranaren, hoppas den går lika smort igenom!
Igår var det fullt upp hela dagen, från morgon till kväll.
Vi åkte till Örebro och handlade inför festen imorgon, sen hem och fixade lunch, sen plocka med disk och tvätt, sen hämta systerbarn på skola och dagis och sitta barnvakt till 17.30.. Sen hem och laga mat.. Sen en sväng med veteranaren för att provåka.. Sen bära in en massa saker och kolla så att volvon inte hade några trasiga lyktor etc...

Ne, nu måste jag sticka!

Papper överallt...

Jag är helt slut.. Har suttit med papper idag till firman.. 1000 tals papper och allt ska sitta i datumordning osv..
Imorgon ska 3 pärmar fulla med papper in i datorn.. Bläää
Kan någon förklara för mig varför det ska vara så nedrans krångligt med bokföring?
Jag har även hunnit med en sväng in till stan, tvätt, sätta upp torkvindan och lekt och pysslat med mina djur..
Ikväll är vi överbjudna på mat hos svärföräldrarna, grillat med strips och tillbehör! Precis som om de hade hört att jag låg efter med matplanera. Underbart!

Kväll i stugan

Nu är jag riktigt seg..
Ville bara visa en skylt jag gjort till min vän och kusin Lina. =)
En försenad inflyttning-/födelsedagspresent. =)

image422

In till stan

Ja det är väl det jag hunnit med att göra idag. Var och beställde tid för min 4 tatuering. Han hade dock inte tid förens i juni.. Så fredag den 13 juni ska jag gadda mig, igen. Vad jag ska göra kan jag inte säga än, eftersom tatueraren ska rita på den åt mig, bättre att jag överlåter det till proffset. =)
Han skulle maila över bilder till mig när han skissat lite. Så då kan ni få se.
Sen så handlade jag lite och sånt. =)

Nu tänkte jag sätta mig med bokföring.. Jippie.. =/


Bilmekaniker för en dag..

Eller nja.. Jag försöker i alla fall.. Vissa sakner kan jag ju inte bara göra, men jag var med och hjälpte till att laga genomrötet avgasrör, vindrutetorkare, tuta och släpvagnskontakt.. Jag känner mig så duktig så. ;-)
Tog typ hela dagen.. Men nu är bilen snart redo för besiktning på torsdag, sen ska den säljas, tyvärr.. Jag gillar faktiskt den. Pratar om den vita volvon, en -94 som gått snart 38 000 mil.. Underbar. ;-)
Sedan har jag hjälpt min sambo att lakera bromsok på likbilen.. En -74 som är ful som attan.. Den ska vi åka på lite crusingar med i sommar. Ojoj.. Kan ju minst sagt bli intressant.

Och vilket väder vi haft idag! Helt underbart! Gått i linne hela dagen och njutit av solen. Det känns, solen har tagit på min kropp.

Sen har det hänt en tragisk grej idag med.. Flisan, den ludna pantern, fångade en stackars sädesärla. Den blev så skadad att Offe var tvungen att ta död på den.. =( Stackars ärlan.. 

Här sitter jag ensam...

Offe kom in vid 20 och sa: Jag ska åka till Klas en stund.. Jaha.. Så sen gick han utan att säga hej då.. Så här sitter jag med talang 2008..



I eftermiddags ringde min älskade brorsdotter! Åh vad glad jag blev! Så den 1 maj när jag åker till Enköping ska jag träffa mina brorsbarn och så tänkte jag ta med dom på bio i västerås. Vi träffas ju inte tyvärr så ofta som man hade velat.

  love you fasters sötnosar! =)

Välkommen kära vår!!

Vilket underbart väder vi har!!! Idag har jag gått i linne ute.. Jag vet att man inte ska göra det egentligen! Men jag kan lixom inte bara låta bli när solen skiner så underbart! =)

Snickarna har varit här idag!! weeiha lite mera gjort där uppe! (bilder längre ner)
Jag har varit in till stan på förmiddagen i en massa ärenden, sen så har jag mest knatat runt och myst i solen med min vovvar. Det blev grillad korv med bröd till lunch.. Mycket grilla ska det bli framöver!
Jag har precis kommit in efter att ha målat lite lister.
Så det händer lite hela tiden.. =)

Nu tänkte jag plocka med lite disk innan det är dags för mat.
Imorgon ska vi iväg till Örebro och besiktiga bilen. Sen blir det väl lite mer ärenden med, som vanligt! ;-)

 Vårens första nyckelpiga!

 Tilda och Tessie myser i vårsolen

 Det blommar och knoppar!! =D

Sista bilden är inget som hänt idag, jag tycker bara den blev bra =)


Tjo på er

Några dagar sen nu.. Jag vet.. Ber om ursäkt för detta.. Men så blir det ibland. =)
Jag mår lite konstigt och har gjort det en period nu.. Hoppas det går över snart för såhär vill jag inte må...
Annars rullar det väl på.. Nästa vecka ska jag in till Arbetsförmedlingen och skriva in mig på den såkallade "antenn-listan".. Det betyder att jag inte har några stämpeldagar kvar och det måste göras en åtgärd.. Detta är något jag är riktigt nervös inför måste jag säga! Vi får se vad dom tycker att vi ska hitta på.. Från början var jag inne på lastbilskörkort.. Men Maria går den just nu.. Och utifrån vad hon berättat är det ingenting för mig.. Funderar på en taxiförarutbildning kanske.. Jag vet ärligt talat inte.. Kanske därför jag mår som jag gör? Vad ska jag göra med min framtid?

Igår pysslade jag lite med blommor och gjorde det lite vårfint här utanför. Så skönt att värmen börjar komma!!
(jag vet att det ser lite snålt ut med blommor, men det är bara för att de är nyplanterade och inte satt sig än)

        

En bild på gårdagens fynd! 149:-, jag var bara tvungen!

Nehe..

Nu klarar jag inte av att sitta här inne längre.. Offe sover efter att ha jobbat natt..
Jag tänkte gå ut och måla våran sänggavel och se hur det går..
Om det går fort har jag fönstersmyglar att spackla.. Så jag är inte rastlös.. ;-) Bara jag slipper sitta här inne och vara tyst som en mus..


Tände du ett ljus för Engla?

Det har i alla fall jag. Det ska få brinna ner.





Idag har jag inte gjort så mycket mer än att dammsuga, plocka med disk och laga mat.. Lite hemsysslor..

Jag måste ju även tala om att jag åkte på migrän igår kväll... Men.. Jag har inte haft det på jättelänge nu.. Mer än 2 månader.. Och för det andra så var huvudvärken inte lika stark och jag kräktes inte! Det var första gången jag kan minnas som detta har hänt!! *peppar, peppar...* Tänk så är det påväg att växa bort?? Dom sa nämligen doktorerna när jag var 6 år att det som man kunde se som possetivt med att jag fick det när jag var så ung var att det kunde växa bort!!

Stor tanke till Englas familj!

Vilka idioter det finns i vårat samhälle! Det är helt otroligt..
Jag kommer aldrig våga släppa ut mina barn själva.. Tänk så blir de mördade!? Det är helt otroligt att man ska behöva tänka så.. Att ett barn inte kan få vara ifred..
Och nu så kommer han få åka in i Svenskt fängelse, som är mer som ett hotell.. Skicka honom till USA så ska han få vettig behandling!


Vila i frid Engla! Det finns många som tänker på dig nu

Storshopping

La in en stor order med kläder igår på H&M.
Och allt detta för 1200:-! FYND

image401




Idag mår jag inge vidare...
Vaknade strax innan 9 men kom inte upp ur sängen förens klockan var efter 11.. Jag känner mig helt väck.. Så det jag har hunnit med idag är att laga lunch till min älskling och tittat på en film.. Tror inte det blir så mycket mer gjort idag.. Jo.. Nån film till blir det nog..

Körslaget

Lottas kör var ju bäst!! =D
Jag älskade den uppvisningen!
Awemawem *trallar*

Team Lotta Foto: TV4

Kolla här då vad som hänt idag!

En av snickarna har varit här och nästan lagt klart golvet uppe på loftet!!

Mår så himla konstigt..

Tror jag har järnbrist eller någe.. Är helt snurrig i huvudet.. Vet inte vad jag håller på med hela tiden och jag kan bara försvinna in i en egen liten värld ibland.. Sen "vaknar" jag och funderar hur länge jag varit borta och vad jag håller på med..
Helmysko..


Tilda min goseflicka
image397

Nu ska jag ta mig en promenad

Ska in till stan till Maria nu.
Jag måste bara tala om att en snickare har varit här idag och satt en massa lister! Åhh, det blir så snyggt!

 

Idag är en seg dag

Jag orkar inte göra speciellt mycket..
Har varit in till stan en sväng och lagat mat.. Annars har jag inte gjort mer.. Orkar inte helt enkelt.. Tänkte snart ta mig en dusch och vänta på att Maria hör av sig..
Sen ska jag in till henne.. Vi ska äta mat och umgås. =) Ska bli mycket trevligt!

I looove


En trött Sandra här...

Sen jag skrev sist har jag plockat med disk, målat en andra gång på väggarna i hallen, bytt om och åkt iväg för att köpa mer färg och lämnade iväg massor med wellpap på återvinningen.. 
Sen hem och laga mat.. Men nu gör jag inte mer ikväll.. Jag är jätteseg och trött.. *stor gäsp*
Imorgon är en ny dag, ikväll tänker jag bara sitta här i soffan och glo.
Hoppas ni haft en bra dag! 


Jag pular vidare...

Har precis kommit in efter att ha fyllt kärran med en massa wellpapp..
Så nu tänkte jag göra klart i köket innan jag går upp och målar.
Jag hinner nog med lite eftersom återvinningen inte öppnar förens 16..

Tessies favoritplats

Här ska hon ligga.. På ryggkuddarna. =) Tossvovve!
         

Welcome to the freakshow!

Här är vi uppe med tuppen.. Vaknade 06.55!! Helt otroligt..
Sen när jag kommer upp och ska gå på toaletten så är det snö ute!! Vad är detta?
Jag kanske drömmer allting? Vaknar förhoppningsvis snart med solsken och 14+...
Jag vill ha sommar och sol!

Jag ska måla heela världen lilla mamma!

Känns i alla fall som så. =) Jag har målat från efter 11 till efter 18.. Med en liten lunchrast. Den väven var rätt svår att måla.. Den sög in färgen otroligt mycket så jag fick nöta på och blöta rollern ofta. 

Jag har idag kommit på att jag och min systerson på 7 månader har samma motto: "Vill man så kan man!"
Jag som är livrädd för höjder, som knappt kan stå på en stol utan att få svindel har knatat upp och ner på stege och ställning för att komma åt överallt. =)

Så nu är jag helt slut i armarna och speciellt i höger.. Men snyggt blir det! =)

  


Mätt och glad är jag också. Ikväll var det biff, strips, vitlök/persiljesmör och sås på menyn! Ljuvligt gott! Det godaste jag ätit på länge.

Hej på er

Idag har jag suttit barnvakt till Offes systerdotter som har vattkoppor. 8-14..
Sen lånade jag deras bil, eftersom vi just nu bara har 1, och åkte in till stan för att handla och hämta färg till stora rummet. Den bilen hade inte servo.. Jag har inte kört bil utan servo sen jag övningskörde mammas gamla opel för x antal år sen.. Hjälp.. Jag har fortfarande ont i vänster arm efter turen med den bilen.. Snacka om en annorlunda upplevelse. ;-) Man måste planera sin körning på et helt annat sätt..
Sen åkte jag hem.. Plockade in ved osv..
Nu är jag trött, som vanligt.. Jag har blivit riktigt kvällstrött.. Konstigt, jag som alltid varit en nattuggla..

Hej på er

Idag har jag suttit barnvakt till Offes systerdotter som har vattkoppor. 8-14..
Sen lånade jag deras bil, eftersom vi just nu bara har 1, och åkte in till stan för att handla och hämta färg till stora rummet. Den bilen hade inte servo.. Jag har inte kört bil utan servo sen jag övningskörde mammas gamla opel för x antal år sen.. Hjälp.. Jag har fortfarande ont i vänster arm efter turen med den bilen.. Snacka om en annorlunda upplevelse. ;-) Man måste planera sin körning på et helt annat sätt..
Sen åkte jag hem.. Plockade in ved osv..
Nu är jag trött, som vanligt.. Jag har blivit riktigt kvällstrött.. Konstigt, jag som alltid varit en nattuggla..

Trött

Dags att krypa till kojs känner jag. Sitter här som en hösäck..
Imorgon ska jag vara barnvakt 8-14. Inget jag ser fram emot.. Men ibland får man väl ställa upp..
Det värsta är ju att man ska vara hemma hos dom.. Det finns ju ingenting att göra när man inte är hemma hos sig själv..
Det blev röjt i sovrummet idag i alla fall. Men vi har alldeles för dåligt med förvaring för våra kläder.. Jag har tre stora högar som ligger och inte får plats i garderob och byråar... Jag vill flytta!!!

Idag ska här städas..

Sovrummet ser ut som hej kom och hjälp mig.. Tänkte ta och försöka organisera upp det lite..
Resten ser också ut som skräp egentligen..
Vill bara flytta härifrån!!! Vet att det är ett mysigt hus.. Men det passar verkligen inte oss!
Om jag bara kunde skulle jag gå upp och sätta klart alla lister och lägga in allt golv.. Men jag kan verkligen inte.. Listerna skulle jag bara såga fel och golvet skulle få en massa fula skarver.. *suck*

Nu ska ni få se på tusan!!

 Golvet i sovrummet håller på att läggas!
 Taklisterna har börjat sättas!
 Och väggarna i stora rummet är näst intill färdigsatta med väven!!

WEEEEEEEEIII!!!! 



Jag har idag åkt in till stan för att hämta paket, för att sedan åka hem och plocka iordning innan det var dags att sticka iväg till Örebro. Där hämta jag golv.. Mycket golv, för nästan 18 000:-...
Sen in till Lindesberg och försökte leta reda på färg till stora rummets väggar.. Men affären hade stängt..
Så hem och laga lunch.. 
Efter det plockat med disk..
Nu är jag helt borta.. Orkar typ inte gör någonting.. *gäääsp* 

Gokväll!

Det blev en helt ok dag i alla fall. Vi hittade både det golv och kakel vi ville ha! Äntligen!
Få se när vi ska hämta golvet bara.. Jag hoppas imorgon redan. ;-)
Vi hittade även fynd på ikea, som vanligt! =) En fläktkåpa! Halva priset.

Nu ska jag kolla på talang 2008

Denna dagen... Inte ett skit

Den här dagen började ju bra... Handbromsen var inte helt idragen så bilen började rulla ner för backen när jag skulle iväg imorse.. Efter lite om och men hoppade jag in i bilen och fick stopp på den.. Men då hade bilen redan hunnit åka in i släpet som stod längre ner...
Repig blev bilen och jag var skitnervis..
Åke iväg och skjutasade in Offes systerson till skolan och kom sen hem..
Då blir Offe sur och jag får inte ens ett "godmorgon"...

Skitdag!

Underbara sol!!

Vilket väder det är idag! Verkligen toppen! Jag och hundarna har suttit på byggnadsställningen till nybyget, som vanligt, och lapat.
Våren är här, och den är sååå välkommen!

Jag håller för övrigt på och målar trekantslister som förhoppningsvis sätts upp imorgon. =) Ett steg närmare
Blev inget Örebro idag heller... Men imorgon måste jag in! Offe med tydligen.. Så imorgon blir det väl av. =)

Nehe.. Jag ville bara skryta om det fina vädret!
Ha de'!

Bilder från dagen

Lite vårkänslor


och två bilder på mina fina flickor <3


Maria har varit här och hälsat på idag. Jättetrevligt!
Tack vännen! Jag har riktigt kul med dig.
Fint hus ni har på g med. ;-)

Äntligen kan man blogga igen!!

Hejsan allihopa..
Jag börjar med en tråkig nyhet.. I förrgår gick min farfar bort. Hastigt.. 
                                                                                              Vila i frid!
                                                                             image367

Så de senaste två dagarna har det inte hänt så mycket.. Man blir rätt deppig och gör inte så mycket..
Jag tog mycket bilder i söndags och tänkte visa min dag.. Men då la blogg ner..
Så jag får lägga ut dom bilderna nu..

Ska vi gå ut matte?

Jajamen! Snön är borta!

Först går vi upp på bygget och kollar in våra fina målade/tapetserade väggar

Hundarna busar runt på vedhögen medan matte plockar in ved..

Sen går matte och sätter sig i solen på terassen,
Tilda lägger sig brevid, men Tessie vill bara busa

Sedan tog jag mig i kragen och bytte ut våra gamla ytterlampor mot nya

Theo satt inne och var otroligt fokuserad på något utanför, vad det var vet jag inte..

Strax efter det ringde mamma och talade om att farfar somnat in..
Och efter det var resten av dagen förstörd...

RSS 2.0