Enköpingsvistelse

Hej hej!

Jag var hos mor och far Ons-Fre. Min kära syster med söner var också där och det var första gången jag fick träffa lilla Lukas. <3
Fick även träffa mina bröder, deras respektive och mina brosbarn, som inte är speciellt små längre..
Känns lite ledsamt att man inte träffar familjen oftare..

I helgen har jag jobbat 9.30-15 och tagit det lugnt övrig tid.
Kristoffer jobbar natt så jag ska sätta mig och titta film..
Nedan följer lite bilder från när jag var i Enköping.



Veckan som gått

I tisdag hade jag fullt upp. Först jobbade jag mellan 5 och 12. Sen hade jag en massa ärenden efter jobbet. När jag äntligen kom hem så frågade älsklingen mig om jag möjligtvis kunde köra ut en liten barnfyrhjuling till en kund. Och ja det kunde jag väl, det visade sig att tripen var enda till Borlänge. Så jag och hundarna åkte iväg i
Kian. Tur att det var en liten fyrhjuling så att den fick plats i bilen med fällda baksäten. =)

Onsdag och Torsdag var rätt långa arbetsdagar så det hände inte så mycket förutom de mest vardagliga grejerna.

I fredags så pluggade jag endel och fixade inför lördagen.
För i lördags var det ju den årliga Vårmönstringen här i Lindesberg. Vi hade Kristoffers bästa kompis Mattias här på besök och under bilutställningen på dagen så stod vi med och sålde grejer, gamla mopeddelar osv.. Men det gick väl sådär.. Såhär i efterhand var det rena förlusten om man räknar med all tid vi la ner på det. Det hade varit trevligare att bara gå runt och titta på alla fina bilarna. För mycket fina bilar var det!
Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning och tog sen en cruisingrunda innan vi åkte iväg och grillade ett gäng. Vi var där i någon timma innan vi åkte tillbaka in och cruisade.
En mycket trevlig Vårmönstring det här året!



'
Igår så flyttade våran nya hyresgäst in i torpet. En jättetrevlig tjej som jag tror kommer bli en toppengranne!


Systers födelsedag och min namnsdag!

Grattis på födelsedagen älskade syster!


Vilken underbar dag!

Gårdagen var helt fantastisk, jag blir helt varm i hjärtat bara jag tänker på det.
Min älskling hade jobbat natt så jag småpysslade som vanligt tills han vaknade. Sen låg vi i sängen och filosoferade tillsammans i flera timmar. Sen åkte vi in till stan och handlade lite gott och vidare hem, lagade till mat och tittade på tre filmer.
Att få vara med Kristoffer konstant en hel dag är tyvärr en sällsynt händelse.. Men gårdagen var verkligen helt underbar!

 


Oj jisses...

Jag jobbade kväll igår och var hemma strax innan tolv, jag låg i sängen kanske tjugo över.
Kan ni gissa när jag vaknade? 11!?
Jag tror bestämt jag behövde den sömnen. ;)

Idag skulle vi ha åkt till stugan i Hampetorp men Kristoffer tog ett extra nattpass.. Då passade jag på att ta ett till kvällspass. Så jag jobbar ikväll igen.
Imorgon däremot så åker vi till Hampetorp. Myys!
Hoppas bara det blir uppehåll så vi kan ta långa promenader som vi brukar när vi är där.


När man minst anar det..

Kommer hem trött från en rätt stressig kväll på jobbet och så finner jag en stor bukett med blommor på köksbordet. Jag har haft ett stort leende på läpparna sen dess, log till och med när jag hängde tvätten. ;)
                        

Tack Kristoffer, jag älskar dig så mycket!

I'm sorry!

Till och med mamma ringde igår och frågade fall det var något på tok. Nejdå.. Vi har bara varit utan internet ett tag och jag är bara dålig på att höra av mig.
Men nu är jag här!
Hoppas att allting är bra med er!

Vi var nere på våran första bilträff för i år igår. Ska jag vara ärlig så var det väl sådär.. Det fanns mycket fint och titta på men vädret var inte det bästa tyvärr. Det var många som åkte hem tidigt, inklusive oss.
Och till råga på allt så tappade vi en navkapsel på vägen hem som vi letade efter i nästan 1 timme och inte hittade.. Hade det varit vilken navkapsel som helst hade det inte gjort något, men dom som sitter på Forden är ju såklart specialbygda, som allting annat på den bilen..


Annars har det inte hänt något speciellt vad jag kan komma på. Dagarna bara rullar på och våren visar upp sig mer och mer! Det är ju helt fantastiskt med alla blommor och "musöronen" på björkarna! 



RSS 2.0