Gäsp

Jobbade 6-14 idag.. Helt slut vill jag lova.
Imorgon är det jobb 6-10. Sen ska jag träffa min vän Marika en sväng efter jobbet.

Usch vad jag har ont i lederna.. Får alltid det när jag är trött.. Vad beror det på?

Hur är det med er?

Jobb jobb jobb...

Sitter här och slumrar nästan till.
Igår var jag på "nyanställds introduktion" på jobbet. Vilket jag trodde skulle vara ointressant.. Men det var faktiskt kul och mycket intressant!
Men man blir trött av att lyssna så mycket.

Idag har jag jobbat mellan 7.45-17.
Så jag får 3 timmar hemma innan det är dags att sova för jobb imorgon som börjar 6.

Så jag har inte mycket att berätta eftersom jag spenderat mest tid på jobbet.

Jo, förresten, Tessie är bättre med sina tabletter nu, hoppas det håller i sig när vi slutat med dom också!

Jag är helt slut...

Jobbet 6-10 gick bra, eller rättare sagt så bra som det kunde gå med mitt finger.
Sen fick jag träffa min nyfunna vän Marika. (Vi började jobba på ikea samma dag) Vi tog en sväng i Örebro centrum där vi kikade runt i affärer och åt god kinabuffé.
Sen åkte jag med Tessie till veterinären. Han undersökte henne och berömde vilken fin hund jag hade. Nu får hon äta antiinflamationshemmande(?) tabletter i 14 dagar. Vi får hoppas på att det hjälper lilltösen.

Innan jag hann hem så plockade jag upp Offe och vi åkte till stan.
Sen hann jag hem och vända innan det blev det att åka vidare. Då åkte jag till Offes syster och satt barnvakt. Hemma var jag strax efter halv åtta.. 

Imorgon ska jag på nyanställdsinformation mellan 8 och 17.. Känner inte alls för det. Men det var visst obligatoriskt så det är väl bara att ta sig dit. 

Trött

Får jag gå och lägga mig nu? =)

På jobbet fick jag ett nytt uppdrag som jag aldrig gjort förut.. Orkar inte gå in på vad för då måste jag skriva så mycket. =) Men det tog ett tag när man inte gjort det förut, men det gick tillslut.

Borttagningen av stygnen gick bra, men jag är så jäkla känslig.. Så jag tyckte det gjorde ont..
Sjuksköterskan var inte den bästa. Jag talade om för henne att jag tyckte det var obehagligt och var ömtålig, men hon var hårdhänt och klumpig..
Nu är det gjort iaf så nu sitter det tejp över såret istället.

Imorgon ska äntligen Tessie få komma till veterinären. Känns skönt för nu gör det ont i hjärtat att se sitt lilla charmtroll ha halta.

Just det, en av mina chefer ringde in mig på fredag med.. Så jag är fullbokad hela veckan... *gäsp*

Nervös

Jag tycker det ska bli jätteläskigt att ta bort stygnen imorgon! Jag är livrädd för allt som har med sjukvård att göra, och speciellt när jag ska göra något jag inte gjort förut..
Offe sa att det kittlades när han tog bort sina.. Men han är ju hur okänslig som helst.

Jag är jätteseg och vill inte göra någonting.. Eller vill gör jag men kommer aldrig igång.. Tror det är psykiskt med tanke på vad som väntar mig.. För andra är det inte mycket, men jag har jobb tisdag-torsdag och lördag-söndag. Imorgon efter jobbet ska jag direkt upp till lasarettet i Linde och ta bort stygnen och på Onsdag så ska jag vara kvar i Örebro för Tessie ska in till veterinären kl 13.

Nu står det sjömansbiff på spisen och retar min aptit! Ska bli riktigt gott!
Hoppas allt är bra med er!

Favorit i repris!


Idag kliar det

Såret alltså. Men jag intalar mig själv att det bara är bra, även fast jag håller på att bli tokig. =)

Sitter i ett litet dilemma där en kompis vill att jag kommer över till henne imorgon och hjälper henne kolla till barnen medan hon börjar städa i lägenheten hon ska flytta in i.. Krukset är bara att det är i Enköping..
Ibland är det jobbigt att man flyttat så långt bort.. Det är liksom inte bara att ta sig dit, tyvärr.

Idag får vi se vad som händer, vi behöver iaf få hem ved då den är slut och hade behöfts få hem igår så det slapp ta slut..
Jag skulle också vilja röja uppe på bygget.. Mycket jag vill...

Igår kändes det som om jag inte gjort någonting på hela dagen...
 Jo, vi kollade på melodifestivalen på kvällen och hade Klas här. Mycket trevlig tradition vi skaffat oss. =)
Jag tyckte det var konstigt att Velvet inte kom vidare då jag faktiskt gillade låten. Men det var ju självklart att EMD skulle vidare. Den låten kan nog vinna hela "skiten".

Lördagens promenad



I början av promenaden tyckte Tessie att vagnen var läskig, i mitten skitkul och på slutet var hon uttråkad. =)
Jag mötte en hel del bilar där folket i bilen kollade lite konstigt på mig.. Undrar varför? ;)

Lördag idag

Sitter och irriterar mig över att såret svider och att ALLT boende i Rättvik verkar uppbokat inför v31.. Jisses. Man kanske får börja kolla på närliggande städer? Men det är väl fullbokat där med. Ingen som känner någon som har en sommarstuga där och vill hyra ut den under v31? =)

Jag funderar på att ta en långpromenad. Vore skönt att röra på sig. Tur att Offes ena syster har lämnat kvar en sittvagn här så Tessie kan få åka med i den. =)
Att lämna henne kvar inne fall jag och Tilda går är inget alternativ, speciellt inte nu när Offe sover efter nattarbete. För det första skulle hon bli ledsen och gnälla under hela tiden vi var borta och väcka Offe, för det andra vill jag inte göra det mot min lilla tös.

Ikväll är det schlagerfestival och två av Offes kompisar kommer hit så vi ska äta god mat och umgås. =) Detta har blivit en tradition för oss. =)

Ne, nu ska jag gå och leta reda på den där vagnen och ta en promenad.  

Såret läker jättefint

Idag lessnade jag på bandaget som var skitigt och irriterade mest.. Så jag tog bort det.
Såret ser riktigt fint ut. Halva pekfingret är blått, men det kanske inte är så konstigt. Så nu sitter bara en kompress runt fingret, känns bättre. =)

Idag har jag jobbat 6-10 och är imponerad att jag fortfarande är vaken. =) Tänkte försöka se LA ink innan jag stupar i säng.
Det har inte hänt mycket efter jobbet idag, bara lite plockande som vanligt. Dock mycket planering inför sommarens alla bilträffar vi ska på som jag ser fram emot så mycket!

Hej på er!

Sitter här och är ganska less på min inlindade hand.. Och detta är bara dag 3..
Igår beställde jag i alla fall tid för borttagning av stygnen som ska ske på tisdag.. Det är en sån sak som jag faktiskt kommer tycka är oerhört obehaglig.. Hoppas man får någon där som är förstående..

Idag ska jag sätta mig ner och skriva in alla bil-event vi ska på i år med Forden. =) Det blir lite farande, men det ska bli så kul!

Hur blir eran Torsdag och vad hade ni tänkt att hitta på? =) 

Min namnsdag och tack för den dagen...

Hade gärna hoppat över den här dagen, med tanke på att jag sitter här med ett stort bandage om vänster pekfinger..

Jag kanske ska berätta varför med?
Idag, när jag bara jobbat i lite mer än 30 min skulle jag skära upp ett band runt en pall, som jag gör jag vet inte hur många gånger under en arbetsdag i vanliga fall, slinter med kniven och skär mig i pekfingret.
Jag stannar upp och tittar på såret, "oj, det där ser djupt ut, jag ser alla mina hudlager..."
Sen efter, vilket som kändes som en evighet, jag stod och tittat på såret kom jag på att det här måste nog sys.. Så jag tröck ihop såret så gott jag kunde och knatade iväg till min chef... "Henrik.. Du jag har skurit mig i fingret.."
Just då pumpade blodet ganska bra och jag lämnade små fina blodspår efter mig.
Så jag fick skjuts till akuten och fick sy 4 stygn..
Ingen höjadre vill jag lova.


Så nu blir jag sjukskriven några dagar, få se hur länge jag känner att jag inte klarar av att jobba.. Lyfta tungt får jag iaf inte på en vecka..
Hm..

Så nu kallar jag mig själv en erfarenhet rikare, även om jag önskar att jag inte alls hade fått erfara detta.
Hoppas ni mår bra och tack för alla fina kommentarer jag fått och grattisönskningar på min namnsdag.

Kram!

Vilken härlig dag!

Vid 9 tiden gick jag upp och gjorde mig iordning. Sen var jag och hämtade Offes systerdotter Alma och vi åkte ut till min kära vän Maria. Där fick Alma sin första lektion i hur man beter sig i ett stall, göra iordning hästen inför ritt, rida och göra iordning hästen efter ritt. Jag har ju umgåtts mycket med Alma och suttit barnvakt och har då fått veta att hon tycker mycket om hästar. Och Maria har ju en liten shettis som älskar att jobba.
Så jag fixade iordning denna lilla träff och jag tror att vi alla tyckte det var lika roligt.
Detta var nog inte sista gången vi var där så Alma fick rida. =)

 

Väl hemma sen så tog jag ut hundarna, Tessie fick åka spark och Tilda springa brevid. Det röck i stackars Tessies ben, hon ville så gärna springa hon med. Men har man skadat ena benet måste man vila. 
Så det blev en kort runda och sen hem och satte oss en sväng på terassen i den sköna solen.

 

Nu sitter jag här och väntar jag på att min älskling ska ta och vakna efter sitt nattarbete så man kan få komma igång och göra någonting, man måste vara så tyst när han sover. =)

Trött och ensam...

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera mig..

Den här veckan har jag jobbat Måndag till Fredag. Känns jättekonstigt och att man inte är van..
Kassautbildningen Mån och Tis gick riktigt bra, otroligt mycket att lära sig dock.. Det roligaste var att stå i snabbkassorna, där vill jag stå ofta. =) Mycket varierande och kul, i vanliga kassan är det ju bara samma prosedur hela tiden.

Nu sitter jag helt slut här, jag tvärslocknade på soffan efter jobbet. Sov i lite mer än 3 timmar.. Kanske betyder att jag behövde det?

Bygget orkar jag inte bry mig om just nu. Jag har lagt det på hyllan och tröttnat totalt.. Jag bara jobbar och jobbar där men det känns som om det aldrig ger något resultat.
Nu sitter i alla fall köket fast och bänkskivorna är på plats..


Stackars Tessie har fått problem med ena frambenet. Hon har haltat mycket på kvällarna och jag rådfrågade med min kära vän Maria (som jobbat hos veterinären) om vad det kunde vara och troligen har hon fått någon sträckning som inte får läka när hon springer omkring hela tiden.
Så just nu har hon en viloperiod. Enda gången hon får gå ut är när hon är nödig, annars håller vi henne inne och lugn. Stackars Tessie, hon som älskar snön och att springa och leka. På måndag ringer matte veterinären och rådfrågar lite.

Snö!?

Och det har inte kommit lite heller.. Nu har vi 2 dm här..
Och det fortsätter snöa dessutom..
Jag har varit ute och försökt skotta så gott det går, det är rätt tungt.

På bygget går det framåt.
Panelen i gästrummet är färdigsatt och jag har börjat måla den, jag hann 1½ varv, sen tog färgen slut.. Det drog otroligt mycket färg, tyvärr. Men det blir snyggt. =)
Skivorna i köket blir förhoppsningsvis ditsatta idag.



Imorgon åker Offe på konferans till tisdag och jag ska på kassautbildning imorgon och tisdag 8-17.  Det ska bli intressant med kassautbildning! Hoppas man får komma in och jobba i kassan med. =)

Vilken seg dag detta är...

Jag är jättetrött och tittar på klockan, strax efter 16!?
Kanske för att jag började jobba 5 imorse..
Sen jag kom hem har jag hunnit med endel, jag har plockat med disk, torkat ur och sorterat i lådorna i köket, käkat lunch, plockat undan tvätt och nu håller jag på och sorterar bland alla våra kläder.. Fy fanken vad mycket man samlar på sig...
Eller förresten nu och nu, just nu sitter jag ju här, tog mig en liten paus.

Igår satte jag nästan klart all pärlspont i gästrummet, förutom EN skiva.. Hur less blir man inte när man kommer till slutet och det saknas EN skiva?

Imorgon ska jag jobba 5-10 igen. Skönt att dom ringer in en lite nu och då, både för pengarnas skull och då vet man att dom tycker man jobbar bra med.

Nu ska jag rota vidare i klädjungeln..

Kram på er!

Duktig dag

Det har jag valt att kalla den =)

Dagen började med att jag fick vakna upp med min älskling på morgonen, första på några dagar nu, så mysigt!
Sen så gick min pärla igenom besiktningen, prickfritt!

På bygget har jag idag fixat i badrummet, skruvat klart med köksskåpen (det är inte bara vill jag lova med allt skruvande på ben och att allt ska vara rakt) och mätt och kollat hur vi ska ha det i gästrummet.
Så vi åkte sen och handlade pärlspont som jag hade tänkt att sätta upp imorgon.
Imorgon blir även badrummet klart för kakling! =)

Vi fick ännu ett erbjudande idag, en till bekant till Offe har blivit av med jobbet och ville komma och snickra här.
Hihi. Fattar ni vilket glädjerus??

Stolt och glad!

Idag har jag satt väven som saknades på snedtaket inne i badrummet uppe på bygget.. Vilket jag gått och väntat på att Offe ska göra..
Men igår när jag umgicks med Maria och vi var där uppe så fick hon mig att få lite glöd och tro på mig själv, varför kan inte jag göra det för?
Så nu sitter jag här och är en erfarenhet rikare. Tack Maria för peppningen!
Det blev väl inte den snyggaste vävsättningen jag sett, men bra för att vara första gången måste jag säga! =)

Och sen så fick jag veta en mycket trevlig sak idag, en av killarna som var här förut och snickrade på bygget har blivit arbetslös och vill ha något att göra så han erbjöd sig att komma hit och snickra. Vilken "flax" precis vad vi behövde!
Ja det kanske inte är så trevligt för honom att vara arbetslös, men vi behöver någon som går här och snickrar så det händer något.
Tror han kommer redan imorgon.

Jag har jobbat nu Lördag och Söndag och det kändes bra att få jobba lite. Lite jobbigt bara när man måste åka hemifrån strax efter 4 på mornarna. ;)
Jag har fått lära mig att "pricka" inleveranserna nu på jobbet, och jag tycker det är rätt roligt faktiskt. =) Att pricka innebär att jag sätter ettiketter på pallarna som kommer in, både för att checka av att allt vi beställt är med i leveransen och för att truckförarna ska se vart alla pallar ska.

Avslutar med en bild på lilla tok-Tessie. =)

RSS 2.0