Saknar våran dator..

Hoppas verkligen att den kommer nu i veckan, jag håller på att bli tokig!

Igår kom vi hem från gbg. Det var skönt att få komma hemifrån ett tag. Bo på hotell, äta god hotellfrukost, gå på mc-mässa, gå på universum, äta god mat osv. =)
Torsdagen kom vi till gbg vid 10 tiden och gick sedan på mässan hela dagen. Senare vidare till hotellet och tog en lugn kväll.
Fredagen Åt vi en rejäl frukost. Sedan tog vi oss till universum, vilket underbart ställe! Jag stortrivdes där. =) (bilder kommer) Sen gick vi över till mässan igen. På kvällen åt vi gott, jag plankstek och min Offe lövbiff.
 Lördagen sov vi ut, åt massvis med frukost, igen. Sen packade vi ihop och tog oss till centralen. Vi var i Örebro vid 3 tiden.

Nu orkar jag inte skriva mer.. Men bilder kommer här från våran vistelse i gbg.


Mässan


Universum





Och min nya gaddning! <3 Jag är såå nöjd! (Det är min mormors handstil
image256

Ujuj

Har precis suttit i en 1 timme lång telefonkonferans.. Man blir lite seg när man ska ta in massvis med info och bara sitta där.
Sen så har våran tvättmaskin gått sönder med.. Typiskt!
Jag måste ringa svärmor och be henne om att få låna deras..

Vad tror ni? Är det dags att sova snart?


Det där trötta jag är ute efter är äntligen påväg.. Weeeha Redan? ;-)




Rätt seg

Kanske inte så konstigt med tanke på vad klockan är.. Jag måste bara sitta uppe nu tills jag nästan somnar.. Jajamen, du gissade rätt, Offe jobbar natt.
Idag har jag rensat lite i lådor, förberett för framtida jobb och tränat. Underbart att träna, idag tog det hårt. =)
Imorgon är det dags att packa inför torsdag. Då åker vi till Göteborg och mässan "På två hjul". Det ska bli skönt att komma hemifrån ett tag och bo på hotell. =)
På onsdag blir det träning, tatuering och påhälsning hos Elin. =)
Fullt upp har jag nu ett tag framöver.

Jag borde gå och lägga mig.. Men vad ska man göra om man är skraj som jag är och inte kan lägga sig utan att vara astrött? Hoppas jag blir lite mindre skraj efter vi flyttat, jag kanske känner mig tryggare en våning upp. =)
Är bygget klart snart? Nje.. Nu är jag less igen.. Jag vill ha det klart, igår helst..

Heeej! =)

Här sitter jag. Offes bekant kom över med en dator han ska hjälpa dom att installera ett program i. Så jag passade på att låna den lite medan den ändå är här. Den ska ju inte bara stå och skrota i ett hörn om. Hihi

Mamma kom hit igår. Jättemysigt att få prata av sig med mamma. Min älskade mamma. =)
Sen idag, klockan 9 kom pappa hit med. =)
Jättemysigt att få träffas och prata och få hjälp med lite funderingar man har.

Sen dom åkte har jag bara tagit det lugnt. =) Rätt seg är jag idag. Jag sitter mest och bläddrar i mina älskade inredningstidningar! Man kanske skulle bli inredningsarkietekt? ;-)
Ujuj, jag har ju egentligen ingen aning om vad jag ska göra.. Det finns massvis jag vill göra och massvis jag asolut inte kan tänka mig. Tokmaja

Saknar ni mig något då? Nje.. Det verkar inte som det.. Jag får inte direkt många kommentarer. ;-)


Tänkte lägga ut en bild på ett underbart blomsterarrangemang jag har knåpat ihop. =)


En bild på vårat planerade kök med. =) Med reservation för små förändringar.

Hej igen!

Idag är jag seg...
Jag sitter och försöker hitta ett jobb. Har du jobb till mig? Eller vet du någon som söker personal?
Imorgon ska vi åka till Örebro. Det blir att köpa lite till bygget, bla vattenledningar =) Sen ska vi förbi Ikea med och kolla fall vi kan få hjälp med att fixa vårat kök.
Imorgon är det även en vecka kvar till jag ska tatuera mig! hihi Jag tänker inte tala om motivet, visar resultatet i bild sen istället =) Nu blev du bra nyfiken va? ;-)

Idag blir det en lugn dag.. Ska plocka lite hemma, som vanligt.

Dags att pysa! Bye bye!!

Saknar ni min förr så aktiva blogg? =)

Hej hej!
I veckan så ska förhoppningsvis våran dator komma hem..

Idag har julen blivit undanplockad hemma. Rätt skönt faktiskt, då slipper man allt plotter.
Vi tog oss även en promenad på 2½ timme idag, jag, älsklingen och vovvarna. Underbart att få röra på sig lite!

Igår målade jag klart våra takbjälkar på bygget. Det blir bara mer och mer klart där uppe nu. Underbart! Så nu kan man börja planera lite mera och det känns ju toppen!
Snart ska jag sätta igång med alla mina "projekt-möbler" dit upp som ska målas om och göras snygga. =)

Ne.. Nu ska jag dra mig hemåt igen.. Hoppas ni mår bra allihopa!!

Jaha.. Då var vi utan dator IGEN...

Igår, efter att ha funkat felfritt, la den av igen... Blä.. Helt sjukt vad handikappad man blir utan dator.. Tur att man har svärföräldrarna nära så man kan knalla ner hit när längtan blir för stor. ;-)
Igår låg jag i migrän.. Jag som trodde att jag med lite tur kanske växt ifrån det.. Hmm.. Jag har nämligen inte haft migrän på flera månader nu.. Inte sen i sep eller nått.
Nu är det dags att göra något åt detta.. Ska nog ta kontakt med Offes svåger och be honom sticka lite nålar i mig, han är nämligen akupunktör. Jag hatar allt som har med nålar att göra.. Men kan det göra mig frisk ifrån migränen så är det ju värt det!

Och stackars Elin vännen har inget hem.. Hennes sambo brände ner hela deras kök igår när han glömde frityrolja på plattan.. Hur kan man glömma något sånt? Så nu bor dom på stadshotellet.. Ujuj..

Idag var jag in en sväng till stan och köpte färg till vårat nya sovrum. =) Kommer bli en jättefin harmonsik grön färg! Tänk att vi har kommit så långt att vi bara ska spackla nån gång till sen så ska vi måla i sovrummet! Helt underbart.

Påväg till stan

Snart är det dags att åka. Jag ska in och göra mig snygg i håret, alltså klippa mig. =)

Sen är det träning som gäller, på Nautilus! Få se fall man hinner bli någe fin till sommaren.
Jag har just nu kommit på 3 lockbeten till mig själv när jag gått ner 10 kg. Undra hur många tatueringar jag kommer ha sen.. Hihi. Just nu äger jag två.. Men jag tänkte bygga på den enda och lägga till två lite större.

Nepp, dags att göra sig iordning!
Bye!

Nu funkar datorn igen *peppar peppar...*

Sitter och försöker snida ihop ett album med mina bilder. Inte så lätt.. Bilderna måste vara perfekta ju. =) *perfektionist* Ska här nu framöver be min sambo stå lite modell för mig, sen får djuren lov att ställa upp lite med. Hihi. Nu har jag bestämt mig, jag ska bli fotograf, egen eller press det spelar ingen roll!

Här har det snöat så jag vill inte gå utanför dörren.. Minst 1 dm ligger det på backen i alla fall.. Och det fortsätter med! Grannen är här och plogar, kan han inte ploga upp våran gång med? ;-) Här inne sitter jag nämligen utan skyffel utanför dörren.. Så jag måste ut i snön.. hmm

Munsår har jag fått med.. Herpes som det oxå heter.. Men jag tycker det låter så illa.. Riktigt mysig runt munnen är man nu.. Eller inte.
Kolla in detta..
image245 Det kliar så jag håller på att bli tokig..

Angående min diet så funkade det inte.. Jag har bara mått dåligt av den så idag slutade jag.. Fatta vad gott det var med en ordentlig frukost. ;-) Nu sätter jag igång med träningen direkt istället. 3 ggr i veckan!

Ne.. Dags att tända lite eld här inne.. ;-)

Nu var det längesen igen.. Jag ber om ursäkt..

Den stationära datorn älsklingen hade fixat klappade ihop strax efter jag skrev det sista inlägget.. Så man kan ju säga att vi inte har tur med datorer just nu..
Bara så ni vet hur läget ligger till.
Nu händer det mycket i bygget igen! =) Toppen! Vi har haft snickarna här både igår och idag.
Idag har jag slipat spackel i sovrummen, damm överallt! Men snyggt blir det ju tillslut.

Nu ska jag kila vidare. Hare gött!

Irriterad...

Strax innan 11.30 knackar det på dörren.. Jag vaknar yrvaket och hör svärfar står och svär utanför.. Jag blir arg och skiter i att öppna.. Jag är fasen myndig och får sova hur länge jag vill.. Dessutom blev detta en konstig natt.. Kom hem, sov i 3 timmar. Åkte och hämtade Offe på jobbet, kom hem och somnade igen strax innan 7..
Jag blir så less.. Dom har en 17åring där hemma dom kan styra och ställa med om dom vill det, men låt oss vara!

Idag börjar mitt "nya liv". Ska gå på en sträng diet i 2 veckor nu (för att minska min magsäck), sen ska jag sätta igång och träna ordentligt. Nu ska jag se snygg ut! =)
Jag har mutat mig själv med att när jag gått ner 10 kg så ska jag köpa mig själv en tatuering, som ett litet lockbete. =) 

Idag blir en lugn dag.. Stackars Tessie löper så jag vågar inte släppa henne lös.. Hon mår jättedåligt av det stackarn..


Gott nytt 2008!

Jahapp, och så var det 2008 nu då. 1 januari med.
Kvällen blev lugn på min älsklings jobb. Hihi.
Jag vet, jag är lite knäpp som spenderar 12-slaget på min sambos jobb. Men han tog ledigt på julafton för min skull och då fick han jobba nyår istället. Då är det inte mer än rätt att jag är där med honom. =)
Vi fick i alla fall se fyrverkerier, så fina så. =)
Bilturen dit och hem var inte lätt.. Snacka om att det snöa.. Man såg inte ett jota.

Nu ska jag ta och sussa i några timmar innan det är dags att hämta älsklingen. =)

Jag önskar er allesammans ett riktigt härligt 2008!

 "Jag ser det snöööar"
 Tessie tyckte det var lite läskigt på husses jobb, men när husses jacka las på golvet somnade hon på den bums.
 Gott nytt år! 

RSS 2.0