Jag vill önska er alla ett gott slut!

Nu har vi dator här hemma igen så jag kan bli duktigare på att uppdatera bloggen! =)
Idag har varit en lugn dag.. På förmiddagen tog jag och hundarna en långpromenad i skogen medan Offe sov.
Annars har vi inte gjort mycket. Ätit gott ikväll och bara gosat och trivts i varandras sällskap.

Jag tänkte lägga in två bilder och avsluta.. Det är ju bara några timmar kvar av 2007 nu så.

 Titta vad fint vi har det =)

 Min supergoda smörgåstårta! Pappas recept, såklart! =)


 


Jag önskar er ett gott nytt 2008!

Nedå.. Jag är inte död. =)

Here I am!
Har ni saknat mig? =)
Det är numera så att vi inte alls har någon dator hemma.. Därför blir det inte att jag uppdaterar bloggen.
Julen var jättemysig! Jag har en speciell julklapp dom ligger mig varmt om hjärtat. Ska lägga ut en bild på denna senare.
Nu tänkte jag mest bara uppdatera och tala om att jag lever. =)
Imorgon kommer jag fira den mest konstiga nyårsafton som jag någonsin gjort, på Rockhammars bruk.. Weeha.. Alla andra är upptagna och älsklingen ska jobba.. Då åker jag med honom dit. Hihi

Ne.. Nu ska jag ta och gå hem till oss och fixa iordning en smörgåstårta tills imorgon =)

Idag drar vi till Enköping

Två julklappar kvar att slå in. Sen så ska jag packa våra kläder och sen bör vi vara klara för att åka.
Jag är rätt trött idag.. Sov dåligt inatt..
Tilda går inte ifrån min sida idag, jag har ju talat om för henne att vi ska åka till "mormor". =) Hon tittar på mig så snällt och viftar på svansen. Titta vad fin hon är <3
 "ska vi åka nuu?"

Kommer inte bli mycket skrivande nu på några dagar eftersom jag åker till mamma och kompani.
Så jag önskar er 40-tal personer som kollar in min sida varje dag (jag har koll på er;-)


Nu är jag trött

Sitter här och suckar lite.. Ikväll blir det inte mera gjort..
Jag har lagat en saffranspannkaka.. Tänkte göra det till ny jultradition, för det är ju så gott! Så nu luktar det saffran här i hela huset. =)

Jag visade Tessie en dansande tomte vi har, hon tyckte visst inte så mycket om den. Hihi


Lungt och skönt.

Nu är jag snart klar med stressen inför julen. Det är två julklappar kvar som måste fixas idag.. Annars är det rätt lungt vill jag säga. Det är mysigt här hemma med alla tomtar och våran ljuvliga gran som står och ser pampig ut brevid kaminen.
Imorgon bär det av till Enköping för att fira jul med heeeela familjen. 14 pers blir vi i mamma och pappas lilla stuga.. Hihi, men finns det hjärterum så finns det stjärterum har jag hört. ;-) Ska bli mysigt att få träffas allihopa!

Vi kom inte iväg till Örebro igår heller.. Min sambo verkar nämligen tro att det finns 48 timmar på ett dygn.. Suckar lite lätt...
Men idag måste vi till Örebro! Jag har tvingat honom att vi ska åka nu på förmidagen.. Blir någon gång efter 11 eftersom det ska komma en kund.

Senare idag tänkte jag faktiskt göra lite julgodis. Se hur det går. Sen måste jag skriva en lista på vad som ska göras och tas med inför resan.. Det är så lätt att man glömmer något annars.

 
 

Jul i stugan

Äntligen är allt julpynt framme! Åh vad mysigt det blev! <3 Jag är helt käär. Granen är underbar! Den är den allra viktigaste i mitt pyntande, granen måste vara perfekt! Resten, alla tomtar och sånt stälLer jag mest bara upp.
Men nu har även jag julkänsla. Underbart, det rös i kroppen när jag satte stjärnan på granen. Det är ett speciellt minne jag har från när jag var liten, när pappa och jag satte stjärnan i toppen på granen.


Nu är det dags att laga lite mat, men här kommer bilderna jag lovade:

 Om man har varit en snäll dagmatte så kan man ha tur att få en liten julklapp ifrån vovvens matte, och det fick jag! Kaneldricka, smultronhonung, julte, choklad och julservetter innehöll denna fina klapp. =) Tack så mycket Monica!

   

 

Äntligen börjar det bli fint här hemma

Min älskling var riktigt duktig igår kväll och tog tag i skrivbordet och allt runtomkring.
Det börjar se riktigt trevligt ut här hemma. =)
Snart är det dags att dammsuga och torka golven. Underbart att få fint här hemma! Bilder på julpyntet kommer sen. =)



Just nu tänkte jag bjuda på söta bilder på Tilda och Flisan när matte satte på dom en sån söt mössa =)


Den dom äger mössan egentligen är denna lilla nalle =)

Försöker göra julfint..

Men det funkar inte sådär jättebra med en slarver till sambo.. Jag plockar undan och han plcokar fram.. Sen när jag ber honom plocka undan på hans skrivbord som är fullt ned skit så börjar han plocka i en garderob istället och slänger ut allt i hallen.. Då gäller det att kunna räkna till 10...
Jag börjar komma en bit påväg att få fint här hemma i alla fall. Imorgon åker julsakerna fram.. Dom skulle ha åkt fram igår och idag.. Men som sagt, min sambo är duktig på att hindra mig.

Imorgon ska jag in till Elin på förmiddagen och försöka hjälpa henne sätta upp tapeter.. Lycka till. ;-) Nedå, det blir säkert jättebra.
Senare ska vi till Örebro, igen.. Vi ska hämta vattenrör så man kan dra vattenledningar i bygget.
Sedan blir det även den där middagen jag skrev om i måndags.. Tror jag i alla fall.. =)

Dags att plocka vidare här hemma.. Jag ska plocka hela natten om det så behövs..

Nu har jag ny telefon

Och jag är jättenöjd! Vad snygg den är. ;-)
Idag har jag väl inte gjort något intressant direkt.. Tog mig en promenad in till stan och tillbaka när jag hämtade telefonen..

Därför skriver jag inte mer idag. =) Bye!

Påväg till Örebro

Vi ska åka dit, shoppa de sista julklapparna och gå ut och äta god mat, min födelsedagspresent. =)
Det ska bli kul, jag tycker alltid att det är lika kul att åka till Örebro!

Tänka sig att det bara är en vecka kvar till julafton idag.. Jag har ingen som helst julkänsla än.. Men imorgon tänkte jag julpynta här hemma, så man åtminstonde har jul runtomkring sig.
Dags att göra sig iordning för att bege sig. Bye bye!

En liten bild på våran fina dörrkrans jag gjort såhär till jul;


Idag har jag även beställt en ny telefon.. Det var dags att förlänga abonemanget på 3 så då får man en ny telefon med. =) weeei En sån här blev det W910i

Storstädning m.m...

Idag har det varit grovrengöring av badrummet.. Ska fortsätta imorgon, nu orkar jag inte mera. Har börjat med dusch och toalett. Uj vad dom glänser och är fina nu. =)
Idag har det hänt lite mera på bygget med. =) Mera tak har kommit upp och sista takbrädorna har laserats och brädor till yttertrappan har oljats.
Det börjar närma sig inflyttning där uppe nu ju!! Åh vad kul det ska bli att åka till Ikea och shoppa allt vi behöver. Det kommer gå på många 1000-lappar. Hihi Men just idag gör det inget, jag fick pengar ifrån Alfakassan idag, mycket pengar. =) Underbart!

 

Hmm..

Han ringde klockan 19 och sa att han snart skulle komma hem.. Jag tyckte han var så gullig som ringde och skulle tala om vart han var och så.. Jaha.. Nu är klockan 22.46 och inte har han kommit hem än.. Okej om han sagt "jag kan bli sen", men man ringer inte och säger att man kommer snart och inte gör det..

Jag är riktigt uttråkad..

Sitter och funderar på fall jag ska göra mig ett album med bilder som jag tagit,.. Jag är ganska stolt över mig själv och mina bilder. Mamma säger faktiskt oxå att jag är en duktig fotograf. =) Hihi
Tur att dom har sånna där bra fotoalbum på nätet där man bara lägger in sina digitala bilder betalar lite pengar och sen får man hem ett färdigt album. Mycket smidigt! =)

Äh.. Jag har ju inget vettigt att skriva..

Här sitter jag..

15.30 ringde en arbetskamrat till Offe och frågade fall han inte skulle komma till julbord. "J*vlar! Jag skulle ju på julbord, det hade jag totalt glömt bort!"  
Då blev jag lämnad ensam.. Rätt trist att sitta här själv.. Det enda vettiga som går på tv är Pirates of the Caribbien och den har man ju redan sett flera ggr. =)
Har just insett att den mobilen jag vill ha inte verkar så bra.. Typiskt.. Jag som blev så hilma kär i den modellen. Varför ska det finnas så jäkla många olika modeller? Det är ju då det blir svårt att välja vad man ska ha..

Hmm.. Jag är uttråkad...

Weeeha! Nyare dator

Vi behövde inte stå ut med det där gamla skräpet så länge. ;-) Idag kom det en kund som böt in en liten fyrhjuling och en bärbar dator mot en moped. =) Så nu har vi en modern dator igen.. Hihi
Detta betyder oxå att jag kan visa er bilder. Bra va? =)
Idag har jag plockat in massvis med ved.. Nu när det är kallt ute måste vi elda mycket här hemma.. När jag vaknade imorse var det bara 16 grader inne och då är man inte sådär jättepigg på att kliva ur sängen direkt.
Sen har vi tagit oss en rejäl långpromenad, det var riktigt skönt!

Nehe.. Ni vill se lite bilder från bygget antar jag? =) Det har hänt mycket!




självfallet bilder från promenaden med =)

Skitdator...

Våran dator har gått sönder och den har skickats in på garanti.. Så just nu sitter vi med en 10 år gammal bärbar.. Den är sååå seg och det tar en evighet att ladda en sida. Nu när jag skriver hänger den inte ens med, bokstäverna kommer efter. =)

Därför kommer jag nog inte vara sådär jätte aktiv här nu på ett tag.. Jag kommer att uppdatera, men man sitter helst inte vid denna.. =) Hehe.

Igår och idag har vi haft en av snickarna här, den mest effektiva utav dom så nu har det hänt lite grejer på bygget igen. =) Åhh vad underbart! Nu har vi fått snickarglädje på huset med. Minns inte vad just den sortens snickarglädje heter, men det är en sån som sitter som ett kors uppe vid taket.. Äh.. Bild kommer sen när våran dator kommer tillbaka.. För denna är inte så modern så vi kan inte få in våra bilder här.. Hihi.


Ikväll ska vi på överraskningsfest för Klas. Han har ganska nyligen (äntligen) flyttat hemifrån, så vi ska åka och överraska honom med en fest nu. =)


Dags att fixa sig iordning, man måste ju se snygg ut oxå, och lycka till med det Sandra! ;-)


Sur och tvär..

Jag är jättetrött! Fick bara sova 5 timmar inatt.. Jag måste sova minst 7 för att jag ska orka med en dag.. Hem kommer min sambo kl 6.30, efter att ha jobbat natt, och han är inte tyst och diskret direkt.. Han satt uppe fram till klockan 9... Då gick jag upp ur sängen.. Förbannad och trött..
Detta har hållt i sig hela dagen.. Klockan är bara 16 och jag vill gå och lägga mig.
Än så länge har jag hunnit ta långpromenad med vovvarna, baka pepparkakor och ta in ved bla.. 

Här kommer bilden jag lovade dig syrran: grenen vi har i taket


Lite foton från idag ska jag bjuda på. Äntligen är det -grader ute!


Och pepparkaksbak:

 

Måndag och jag mår mycket bättre tack och lov

Idag blir det mycket uppe på bygget! Nu vill vi ha det klart. =) Jag ska lasera, både bjälkar och tak.
Vi ska ta en promenad nu på förmiddagen med, hundarna gnäller här eftersom dom vet att vi ska på "plomenad".

Såg att Hacksta skrivit och klagat på att jag inte har några önskningar inför jul. ;-) Hihi.
Ikea är ju alltid trevligt, det blir många 1000-lappar som kommer att gå där inför flytten, så presentkort där är aldrig fel. Annars önskar vi oss inte mycket.. Man har ju det mesta, och vi har just nu alldeles för mycket smågrejer. =)

Jag har nyss tittat på Den oändliga historien

Jag vill ha en egen Falkor! Jag tycker han är så söt. =) När jag var liten var jag rädd för honom, men han är ju bara för go =)


Nu är det dags att plocka här hemma =) 

Lite bättre nu, tack och lov

Jag måste göra någonting åt detta. Jag kan inte må piss 1 gång i månaden.. Vore ok med vanlig pms.. Men detta är ju grymt..
Idag har det inte hänt mycket alls här hemma eftersm jag mått som jag gjort.. Har dock hunnit med två filmer, Shrek 3 och Corpse Bride.
Hoppas jag orkar med mera imorgon!


Ingen bra dag idag..

Jag mår skit rent ut sagt.. På måndag är det jag som ringer barnmorskan för dom här p-pillerna jag går på gör mig deprimerad.. Eller när jag äter pillerna mår jag bra, men så fort jag går in på sockerpillerna så är det kört..
Idag mår jag illa och har ont i magen..
Idag är ingenting roligt, tyvärr...


Jag är bara tvungen ;-)


sitter och tittar på idol

 Och här är tjejen som ska vinna! Jag är ärligt helt tokig i henne! Vilken stjärna hon är, vilken röstkapasitet hon har.. Det är livsfarligt när de visar hennes pappa som gråter, man blir ju tokigt rörd. =)

Idag har det hänt jättemycket på vårat bygge! Tre snickare var där + min Offe och svärfar. Åhh vad kul det är att se det växa fram! Ni anar inte vad jag längtar tills jag får börja flytta över vårat hem dit... Tänk, snart kan vi börja måla väggarna där uppe!! weeeei



ps.. nej, det blev ingen intervju igår.. det är mycket att göra för personalchefen..

Håll tummarna för mig idag

Jag kanske ska iväg på intervju.. Beroene på hur mycket det är för denna personalchef att göra. Det låter lovande så vi håller tummarna nu!
Vid 10 ska jag vara inne i stan.. Har lite ärenden, ska bla in till af på ett möte om min arbetssituation.. jippi.... Skönt att kunna tala om för dom att jag har en intervju på g i alla fall.. Idioter.. Ursäkta men jag tycker inte om dom.. Jag har varit inskriven där i 2½ år och hittills har dom satt mig på en såndär kurs i 14 dagar där man lär sig att skriva cv, ett vikariat och 2 papper har dom skickat ut om jobb jag ska söka.. Två chefsjobb.. Jag som knappt har någon arbetserfarenhet..
Dags att stoppa in en pinne i brasan, det är kallt här inne! brrr

Såhär såg det ut när Martin Stenmark sjöng för oss 1a advent


Det är jag som filmat =)

Mörker och tristess..

Vad tusan.. Jag protesterar!! Klockan är ju 8 snart och det är mörkt ute.. Man får fasen inget för att man går upp tidigt.. Jag skulle lika gärna kunna gå och lägga mig igen..
Idag ska jag plocka in ved och plocka med disk.. Sen när älsklingen kommer hem från jobbet ska jag upp på en läskig ställning och måla takbjälkarna i stora rummet..

Usch och blä för detta mörker...

3½ år med min älskling

Idag har vi spenderat 3½ år tillsammans som ett par. <3
Och jag älskar dig mer än någonsin min älskling! Så ikväll åt vi hasselbackspotatis och lövbiff med vitlökssmör! mumma

Idag har jag slipat, maskerat och laserat bjälkarna på loftet, det blev såå snyggt!!
 

Ajaj min arm...

Idag har jag skruvat trall för fulla muggar. Min arm värker efter all skruvdrgning.  Jättefint blir det!! =) Hundarna blev överlyckliga då dom hittade en trappa man kunde gå upp för och hamna där vi brukar vara. =) Nu är det bara lite trall kvar på trappan, sen är den klar!! weeeei
Vårat blivnde hem börjar sakta men säkert bli mer och mer klart! Åh vad det är underbart att se det man drömmer om växa fram!
Nedan följer lite mörka och dåliga bilder på vad jag pysslat med idag. =) Och pappa, idag är det jag som har kapat till brädorna! ;-)


Igår var jag på julskyltning i stan.. Inte mycket till julskyltning tyckte jag. Men en sak var ju bra, dom hade fixat hit Martin Stenmark på en gratiskonsert! Det ni, Martin Stenmark i lilla Lindesberg, ioförsig bor hans pappa här, men i alla fall. Jag tycker han är riktigt bra den killen! Så jag diggade på där i 40 min. =)

RSS 2.0